JEUGDHUIS PRO MILLE

Contactgegevens JEUGDHUIS PRO MILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS PRO MILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS PRO MILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN FABIOLASTRAAT 188; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56420155 (+32-56420155) 56420155 (+32-56420155)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS PRO MILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS PRO MILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS PRO MILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS PRO MILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS PRO MILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS PRO MILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS PRO MILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS PRO MILLE
Products information JEUGDHUIS PRO MILLE

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEUGDHUIS PRO MILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS PRO MILLE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS PRO MILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS PRO MILLE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS PRO MILLE

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
267199. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
32910800. Schuurkorrels | Abrasive grains
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
61110103. Federale nationale hypotheekvereniging | Federal national mortgage association

Werken bij JEUGDHUIS PRO MILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS PRO MILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS PRO MILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS PRO MILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

 • Schrijnwerker (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

 • Copywriter (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

 • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

 • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

 • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

  Regio: MANNEKENSVERE

  Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

 • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS PRO MILLE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS PRO MILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS PRO MILLE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS PRO MILLE. JEUGDHUIS PRO MILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS PRO MILLE. Leave a respond for JEUGDHUIS PRO MILLE. JEUGDHUIS PRO MILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS PRO MILLE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS PRO MILLE
Location of JEUGDHUIS PRO MILLE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS PRO MILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS PRO MILLE JEUGDHUIS PRO MILLE: Compta CCE SPRL | FRITUUR BROCHETJE | FOURNIER GARDEN CENTER | NOUVELLE LINGERIE LATOUR | Gehasse E

Other related companies as JEUGDHUIS PRO MILLE: Compta CCE SPRL | FRITUUR BROCHETJE | FOURNIER GARDEN CENTER | NOUVELLE LINGERIE LATOUR | Gehasse E

JEUGDHUIS PRO MILLE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS PRO MILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf JEUGDHUIS PRO MILLE bevindt zich op het adres: KONINGIN FABIOLASTRAAT 188; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS PRO MILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS PRO MILLE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS PRO MILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS PRO MILLE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS PRO MILLE op de kaart.

JEUGDHUIS PRO MILLE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS PRO MILLE, company assigned to the tax number BE05533233642. The company JEUGDHUIS PRO MILLE is located at the address: KONINGIN FABIOLASTRAAT 188; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS PRO MILLE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS PRO MILLE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS PRO MILLE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS PRO MILLE, open positions, location of JEUGDHUIS PRO MILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS PRO MILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS PRO MILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS PRO MILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS PRO MILLE, employees, financial statistics.