NOUVELLE LINGERIE LATOUR

Contactgegevens NOUVELLE LINGERIE LATOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOUVELLE LINGERIE LATOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOUVELLE LINGERIE LATOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PASC. ET RAPH. SACR? 19; 4367; CRISN?E, België

Telefoon (phone): 42574041 (+32-42574041) 42574041 (+32-42574041)

Fax (fax): +32 (12) 672-86-69 +32 (12) 672-86-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOUVELLE LINGERIE LATOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOUVELLE LINGERIE LATOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOUVELLE LINGERIE LATOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOUVELLE LINGERIE LATOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOUVELLE LINGERIE LATOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOUVELLE LINGERIE LATOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOUVELLE LINGERIE LATOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOUVELLE LINGERIE LATOUR
Products information NOUVELLE LINGERIE LATOUR

BTW identificatienummer (tax): BE05652709960
Ondernemingsnummer: 3662811279
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in NOUVELLE LINGERIE LATOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOUVELLE LINGERIE LATOUR
(Get full report from official database of BE for NOUVELLE LINGERIE LATOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOUVELLE LINGERIE LATOUR
Addition kinds of activities for NOUVELLE LINGERIE LATOUR

3635. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
32110000. Vlakglas | Flat glass
38610109. Filmfilm | Motion picture film
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
67999903. Belastingverzekeringen: vasthouden, kopen en verkopen | Tax liens: holding, buying and selling
78290100. Boekingsbureaus, film | Booking agencies, motion picture

Werken bij NOUVELLE LINGERIE LATOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOUVELLE LINGERIE LATOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOUVELLE LINGERIE LATOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOUVELLE LINGERIE LATOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

Zoek naar antwoorden van NOUVELLE LINGERIE LATOUR in sociale netwerken
Look for responds of NOUVELLE LINGERIE LATOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOUVELLE LINGERIE LATOUR. Laat een reactie achter voor NOUVELLE LINGERIE LATOUR. NOUVELLE LINGERIE LATOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOUVELLE LINGERIE LATOUR. Leave a respond for NOUVELLE LINGERIE LATOUR. NOUVELLE LINGERIE LATOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOUVELLE LINGERIE LATOUR op de google maps. Adres en contacten NOUVELLE LINGERIE LATOUR
Location of NOUVELLE LINGERIE LATOUR on the google maps. Address and contacts of NOUVELLE LINGERIE LATOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come NOUVELLE LINGERIE LATOUR NOUVELLE LINGERIE LATOUR: MEVR.MARIJKE | PETRUS WOUTERS | F.C. ANTWERP SERVICE CLUB | Sjeng De Belsj | Brockstone

Other related companies as NOUVELLE LINGERIE LATOUR: MEVR.MARIJKE | PETRUS WOUTERS | F.C. ANTWERP SERVICE CLUB | Sjeng De Belsj | Brockstone

NOUVELLE LINGERIE LATOUR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOUVELLE LINGERIE LATOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05652709960. Het bedrijf NOUVELLE LINGERIE LATOUR bevindt zich op het adres: RUE PASC. ET RAPH. SACR? 19; 4367; CRISN?E. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in NOUVELLE LINGERIE LATOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOUVELLE LINGERIE LATOUR is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOUVELLE LINGERIE LATOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOUVELLE LINGERIE LATOUR, openstaande posities, locatie van NOUVELLE LINGERIE LATOUR op de kaart.

NOUVELLE LINGERIE LATOUR is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOUVELLE LINGERIE LATOUR, company assigned to the tax number BE05652709960. The company NOUVELLE LINGERIE LATOUR is located at the address: RUE PASC. ET RAPH. SACR? 19; 4367; CRISN?E. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in NOUVELLE LINGERIE LATOUR were not found.
The main activity of NOUVELLE LINGERIE LATOUR is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NOUVELLE LINGERIE LATOUR is not available. You also can look at reviews of NOUVELLE LINGERIE LATOUR, open positions, location of NOUVELLE LINGERIE LATOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOUVELLE LINGERIE LATOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOUVELLE LINGERIE LATOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOUVELLE LINGERIE LATOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOUVELLE LINGERIE LATOUR, employees, financial statistics.