JEUGDHUIS KONTRABAS

Contactgegevens JEUGDHUIS KONTRABAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS KONTRABAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS KONTRABAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 47; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51311372 (+32-51311372) 51311372 (+32-51311372)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS KONTRABAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS KONTRABAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS KONTRABAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS KONTRABAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS KONTRABAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS KONTRABAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS KONTRABAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS KONTRABAS
Products information JEUGDHUIS KONTRABAS

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JEUGDHUIS KONTRABAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS KONTRABAS
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS KONTRABAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS KONTRABAS
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS KONTRABAS

306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
15429901. Custom bouwers, niet-residentieel | Custom builders, non-residential
20239913. Yoghurtmix | Yogurt mix
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
34440301. Downspouts, plaatmetaal | Downspouts, sheet metal
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
57190100. Keukengerei | Kitchenware
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij JEUGDHUIS KONTRABAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS KONTRABAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS KONTRABAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS KONTRABAS. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

 • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

 • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

 • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

 • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

 • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

 • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

 • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

  Type: Werfreserve

  U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS KONTRABAS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS KONTRABAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS KONTRABAS. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS KONTRABAS. JEUGDHUIS KONTRABAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS KONTRABAS. Leave a respond for JEUGDHUIS KONTRABAS. JEUGDHUIS KONTRABAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS KONTRABAS op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS KONTRABAS
Location of JEUGDHUIS KONTRABAS on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS KONTRABAS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS KONTRABAS JEUGDHUIS KONTRABAS: OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT | LAVE-O-NET | NANCY VAN HOECK | GARAGE PAULUS | Flamingo (De) BVBA

Other related companies as JEUGDHUIS KONTRABAS: OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT | LAVE-O-NET | NANCY VAN HOECK | GARAGE PAULUS | Flamingo (De) BVBA

JEUGDHUIS KONTRABAS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS KONTRABAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf JEUGDHUIS KONTRABAS bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 47; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS KONTRABAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS KONTRABAS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS KONTRABAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS KONTRABAS, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS KONTRABAS op de kaart.

JEUGDHUIS KONTRABAS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS KONTRABAS, company assigned to the tax number BE09061492919. The company JEUGDHUIS KONTRABAS is located at the address: BRUGGESTRAAT 47; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS KONTRABAS were not found.
The main activity of JEUGDHUIS KONTRABAS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS KONTRABAS is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS KONTRABAS, open positions, location of JEUGDHUIS KONTRABAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS KONTRABAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS KONTRABAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS KONTRABAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS KONTRABAS, employees, financial statistics.