OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

Contactgegevens OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULLEKEN 10 A; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93577754 (+32-93577754) 93577754 (+32-93577754)

Fax (fax): +32 (65) 600-70-48 +32 (65) 600-70-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
Products information OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE06609619140
Ondernemingsnummer: 4966888427
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.. Type de Matériel: Ordinateurs.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Jeux and jouets. Biens d'occasion. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Location de machines de bureau and matériel informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
(Get full report from official database of BE for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
Addition kinds of activities for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
38299919. Thermohydrometers | Thermohydrometers
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT in sociale netwerken
Look for responds of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Laat een reactie achter voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Leave a respond for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT op de google maps. Adres en contacten OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
Location of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT on the google maps. Address and contacts of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: LES DةLICES D'ELODIE | HAARSTUDIO MYLبNE | ICE RINK | BUREAU RAES | MATHIJS SCHURMANS

Other related companies as OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: LES DةLICES D'ELODIE | HAARSTUDIO MYLبNE | ICE RINK | BUREAU RAES | MATHIJS SCHURMANS

OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609619140. Het bedrijf OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT bevindt zich op het adres: HULLEKEN 10 A; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Jeux and jouets. Biens d'occasion. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Location de machines de bureau and matériel informatique. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.. Type de Matériel: Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, openstaande posities, locatie van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT op de kaart.

OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, company assigned to the tax number BE06609619140. The company OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is located at the address: HULLEKEN 10 A; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Jeux and jouets. Biens d'occasion. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Location de machines de bureau and matériel informatique. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.. Type de Matériel: Ordinateurs..
The main activity of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is not available. You also can look at reviews of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, open positions, location of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, employees, financial statistics.