JEUGDHUIS JONKHOVE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • JEUGDHUIS JONKHOVE
Private companiesLegal Services • JEUGDHUIS JONKHOVE

Contactgegevens JEUGDHUIS JONKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JONKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JONKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTRIJKSESTRAAT 9; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50209123 (+32-50209123) 50209123 (+32-50209123)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JONKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JONKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JONKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JONKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JONKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JONKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JONKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JONKHOVE
Products information JEUGDHUIS JONKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JEUGDHUIS JONKHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JONKHOVE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JONKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JONKHOVE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JONKHOVE

07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
20840100. wijnen | Wines
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
73899943. Renbaanreiniging, behalve gebouwen | Racetrack cleaning, except buildings
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals

Werken bij JEUGDHUIS JONKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JONKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JONKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JONKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

 • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

 • TALENT MANAGER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

 • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

 • Commercieel bediende (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

 • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DELY MARC

  Type: Flexijob

  prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JONKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JONKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JONKHOVE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JONKHOVE. JEUGDHUIS JONKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JONKHOVE. Leave a respond for JEUGDHUIS JONKHOVE. JEUGDHUIS JONKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JONKHOVE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JONKHOVE
Location of JEUGDHUIS JONKHOVE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JONKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JONKHOVE JEUGDHUIS JONKHOVE: T.C. O.C.M.W. | LAPIERE & LIBERT | AVEVE T.C. OPWIJK | ST?PHANE DRUART | TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

Other related companies as JEUGDHUIS JONKHOVE: T.C. O.C.M.W. | LAPIERE & LIBERT | AVEVE T.C. OPWIJK | ST?PHANE DRUART | TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

JEUGDHUIS JONKHOVE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JONKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf JEUGDHUIS JONKHOVE bevindt zich op het adres: AARTRIJKSESTRAAT 9; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JONKHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JONKHOVE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JONKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JONKHOVE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JONKHOVE op de kaart.

JEUGDHUIS JONKHOVE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JONKHOVE, company assigned to the tax number BE02441680908. The company JEUGDHUIS JONKHOVE is located at the address: AARTRIJKSESTRAAT 9; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JONKHOVE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JONKHOVE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JONKHOVE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JONKHOVE, open positions, location of JEUGDHUIS JONKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JONKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JONKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JONKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JONKHOVE, employees, financial statistics.