TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV
Private companiesLegal Services • TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

Contactgegevens TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Wilrijkstr. 37 2140 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-70-92-92 32-32-70-92-92

Fax (fax): 32-11-28-86-20 32-11-28-86-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV
Products information TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE03769378662
Ondernemingsnummer: 2235412597
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Consultants - construction and civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV
(Get full report from official database of BE for TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV
Addition kinds of activities for TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
36489902. Zaklampen | Flashlights
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV in sociale netwerken
Look for responds of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. Laat een reactie achter voor TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. Leave a respond for TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV. TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV op de google maps. Adres en contacten TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV
Location of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV on the google maps. Address and contacts of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV: MARIE PIETQUIN | Robben K | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Animation (L') | PC-DOKTER BVBA

Other related companies as TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV: MARIE PIETQUIN | Robben K | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Animation (L') | PC-DOKTER BVBA

TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769378662. Het bedrijf TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV bevindt zich op het adres: Wilrijkstr. 37 2140 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Consultants - construction and civil engineering. Producten gemaakt in TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, openstaande posities, locatie van TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV op de kaart.

TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, company assigned to the tax number BE03769378662. The company TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV is located at the address: Wilrijkstr. 37 2140 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Consultants - construction and civil engineering. Products created in TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV were not found.
The main activity of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV is not available. You also can look at reviews of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, open positions, location of TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNUM FLANDERS ENGINEERING NV, employees, financial statistics.