JEUGDHUIS IMPULS

Contactgegevens JEUGDHUIS IMPULS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS IMPULS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS IMPULS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLDERBOS 2; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92827433 (+32-92827433) 92827433 (+32-92827433)

Fax (fax): +32 (67) 427-83-94 +32 (67) 427-83-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS IMPULS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS IMPULS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS IMPULS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS IMPULS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS IMPULS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS IMPULS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS IMPULS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS IMPULS
Products information JEUGDHUIS IMPULS

BTW identificatienummer (tax): BE04353302001
Ondernemingsnummer: 9039794921
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in JEUGDHUIS IMPULS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS IMPULS
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS IMPULS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS IMPULS
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS IMPULS

28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
30691501. Bussen, rubber | Bushings, rubber
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
39149904. Bestek, NK | Flatware, nsk

Werken bij JEUGDHUIS IMPULS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS IMPULS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS IMPULS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS IMPULS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

 • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

 • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: DCO Geetbets

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

 • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

 • Kraantechnieker (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

 • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JBC

  Type: Leercontract

  Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS IMPULS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS IMPULS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS IMPULS. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS IMPULS. JEUGDHUIS IMPULS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS IMPULS. Leave a respond for JEUGDHUIS IMPULS. JEUGDHUIS IMPULS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS IMPULS op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS IMPULS
Location of JEUGDHUIS IMPULS on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS IMPULS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS IMPULS JEUGDHUIS IMPULS: Wilkin A | Morsa J | Washmatic Les 3 G SPRL | Vande Weyer N | CHINA FONG SHOU

Other related companies as JEUGDHUIS IMPULS: Wilkin A | Morsa J | Washmatic Les 3 G SPRL | Vande Weyer N | CHINA FONG SHOU

JEUGDHUIS IMPULS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS IMPULS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04353302001. Het bedrijf JEUGDHUIS IMPULS bevindt zich op het adres: POLDERBOS 2; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS IMPULS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS IMPULS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS IMPULS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS IMPULS, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS IMPULS op de kaart.

JEUGDHUIS IMPULS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS IMPULS, company assigned to the tax number BE04353302001. The company JEUGDHUIS IMPULS is located at the address: POLDERBOS 2; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS IMPULS were not found.
The main activity of JEUGDHUIS IMPULS is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS IMPULS is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS IMPULS, open positions, location of JEUGDHUIS IMPULS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS IMPULS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS IMPULS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS IMPULS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS IMPULS, employees, financial statistics.