Wilkin A

Contactgegevens Wilkin A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilkin A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilkin A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hys 4 6990 Marenne (Hotton), België

Telefoon (phone): +32 (53) 273-10-68 +32 (53) 273-10-68

Fax (fax): +32 (9) 464-29-64 +32 (9) 464-29-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilkin A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilkin A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilkin A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilkin A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilkin A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilkin A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilkin A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilkin A
Products information Wilkin A

BTW identificatienummer (tax): BE01927795410
Ondernemingsnummer: 5587066650
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Wilkin A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilkin A
(Get full report from official database of BE for Wilkin A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilkin A
Addition kinds of activities for Wilkin A

7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
65120100. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
72990203. Turks bad | Turkish bath
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij Wilkin A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilkin A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilkin A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilkin A. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van Wilkin A in sociale netwerken
Look for responds of Wilkin A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilkin A. Laat een reactie achter voor Wilkin A. Wilkin A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilkin A. Leave a respond for Wilkin A. Wilkin A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilkin A op de google maps. Adres en contacten Wilkin A
Location of Wilkin A on the google maps. Address and contacts of Wilkin A

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilkin A Wilkin A: FLEMBALLAGE MONDIAL VERPAKKING NV | BENETTON | MARC VAN SCHOORS | GEBROEDERS PEETERS | LIEVEN DE CONINCK

Other related companies as Wilkin A: FLEMBALLAGE MONDIAL VERPAKKING NV | BENETTON | MARC VAN SCHOORS | GEBROEDERS PEETERS | LIEVEN DE CONINCK

Wilkin A is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilkin A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01927795410. Het bedrijf Wilkin A bevindt zich op het adres: Rue des Hys 4 6990 Marenne (Hotton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Wilkin A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wilkin A is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilkin A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilkin A, openstaande posities, locatie van Wilkin A op de kaart.

Wilkin A is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilkin A, company assigned to the tax number BE01927795410. The company Wilkin A is located at the address: Rue des Hys 4 6990 Marenne (Hotton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Wilkin A were not found.
The main activity of Wilkin A is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilkin A is not available. You also can look at reviews of Wilkin A, open positions, location of Wilkin A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilkin A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilkin A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilkin A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilkin A, employees, financial statistics.