LIEVEN DE CONINCK

Contactgegevens LIEVEN DE CONINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN DE CONINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN DE CONINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALINGBOTTERSTRAAT 16; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52333290 (+32-52333290) 52333290 (+32-52333290)

Fax (fax): +32 (3) 595-90-23 +32 (3) 595-90-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN DE CONINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN DE CONINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN DE CONINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN DE CONINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN DE CONINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN DE CONINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN DE CONINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN DE CONINCK
Products information LIEVEN DE CONINCK

BTW identificatienummer (tax): BE08120513916
Ondernemingsnummer: 8996948242
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LIEVEN DE CONINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN DE CONINCK
(Get full report from official database of BE for LIEVEN DE CONINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN DE CONINCK
Addition kinds of activities for LIEVEN DE CONINCK

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
37280205. Gears, vliegtuig kracht transmissie | Gears, aircraft power transmission
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij LIEVEN DE CONINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN DE CONINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN DE CONINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN DE CONINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN DE CONINCK in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN DE CONINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN DE CONINCK. Laat een reactie achter voor LIEVEN DE CONINCK. LIEVEN DE CONINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN DE CONINCK. Leave a respond for LIEVEN DE CONINCK. LIEVEN DE CONINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN DE CONINCK op de google maps. Adres en contacten LIEVEN DE CONINCK
Location of LIEVEN DE CONINCK on the google maps. Address and contacts of LIEVEN DE CONINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN DE CONINCK LIEVEN DE CONINCK: KBC | PHILIPPE PEIGNEUX | DE POST | Collaert Fabienne | CHALLENGE INVEST

Other related companies as LIEVEN DE CONINCK: KBC | PHILIPPE PEIGNEUX | DE POST | Collaert Fabienne | CHALLENGE INVEST

LIEVEN DE CONINCK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN DE CONINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08120513916. Het bedrijf LIEVEN DE CONINCK bevindt zich op het adres: PALINGBOTTERSTRAAT 16; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in LIEVEN DE CONINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN DE CONINCK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN DE CONINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN DE CONINCK, openstaande posities, locatie van LIEVEN DE CONINCK op de kaart.

LIEVEN DE CONINCK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN DE CONINCK, company assigned to the tax number BE08120513916. The company LIEVEN DE CONINCK is located at the address: PALINGBOTTERSTRAAT 16; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in LIEVEN DE CONINCK were not found.
The main activity of LIEVEN DE CONINCK is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN DE CONINCK is not available. You also can look at reviews of LIEVEN DE CONINCK, open positions, location of LIEVEN DE CONINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN DE CONINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN DE CONINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN DE CONINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN DE CONINCK, employees, financial statistics.