JEUGDHUIS DOLCE VITA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • JEUGDHUIS DOLCE VITA
Private companiesSocial Services • JEUGDHUIS DOLCE VITA

Contactgegevens JEUGDHUIS DOLCE VITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DOLCE VITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DOLCE VITA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEPELSTRAAT 18; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51220911 (+32-51220911) 51220911 (+32-51220911)

Fax (fax): +32 (2) 624-57-31 +32 (2) 624-57-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DOLCE VITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DOLCE VITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DOLCE VITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DOLCE VITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DOLCE VITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DOLCE VITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DOLCE VITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DOLCE VITA
Products information JEUGDHUIS DOLCE VITA

BTW identificatienummer (tax): BE08307556152
Ondernemingsnummer: 3349151611
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JEUGDHUIS DOLCE VITA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DOLCE VITA
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DOLCE VITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DOLCE VITA
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DOLCE VITA

679900. Beleggers, nv | Investors, nec
29510202. Kooldraad-plaveiselmaterialen (niet van raffinaderijen) | Coal tar paving materials (not from refineries)
34430701. baffles | Baffles
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
39440314. puzzels | Puzzles
39999927. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate

Werken bij JEUGDHUIS DOLCE VITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DOLCE VITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DOLCE VITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DOLCE VITA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

 • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

 • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

 • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

 • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

 • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

 • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

 • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

 • R&M technician (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

 • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRAXION

  Type: Vaste Job

  Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

 • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

  Type: Werfreserve

  Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DOLCE VITA in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DOLCE VITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DOLCE VITA. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DOLCE VITA. JEUGDHUIS DOLCE VITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DOLCE VITA. Leave a respond for JEUGDHUIS DOLCE VITA. JEUGDHUIS DOLCE VITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DOLCE VITA op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DOLCE VITA
Location of JEUGDHUIS DOLCE VITA on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DOLCE VITA

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DOLCE VITA JEUGDHUIS DOLCE VITA: Starbright SPRL | BUREAU CIMOROY | DE WITTE MOL | Pelckmans & Watrin CVBA | Bike-Repair Dobbelaere D

Other related companies as JEUGDHUIS DOLCE VITA: Starbright SPRL | BUREAU CIMOROY | DE WITTE MOL | Pelckmans & Watrin CVBA | Bike-Repair Dobbelaere D

JEUGDHUIS DOLCE VITA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DOLCE VITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307556152. Het bedrijf JEUGDHUIS DOLCE VITA bevindt zich op het adres: LEPELSTRAAT 18; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DOLCE VITA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DOLCE VITA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DOLCE VITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DOLCE VITA, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DOLCE VITA op de kaart.

JEUGDHUIS DOLCE VITA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DOLCE VITA, company assigned to the tax number BE08307556152. The company JEUGDHUIS DOLCE VITA is located at the address: LEPELSTRAAT 18; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DOLCE VITA were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DOLCE VITA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DOLCE VITA is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DOLCE VITA, open positions, location of JEUGDHUIS DOLCE VITA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DOLCE VITA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DOLCE VITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DOLCE VITA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DOLCE VITA, employees, financial statistics.