Bike-Repair Dobbelaere D

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Bike-Repair Dobbelaere D
Private companiesSocial Services • Bike-Repair Dobbelaere D

Contactgegevens Bike-Repair Dobbelaere D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bike-Repair Dobbelaere D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bike-Repair Dobbelaere D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleitkalseide 31; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 59 41; 050 71 87 20 (+32-050 71 59 41; 050 71 87 20) 050 71 59 41; 050 71 87 20 (+32-050 71 59 41; 050 71 87 20)

Fax (fax): +32 (53) 428-15-51 +32 (53) 428-15-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bike-Repair Dobbelaere D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bike-Repair Dobbelaere D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bike-Repair Dobbelaere D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bike-Repair Dobbelaere D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bike-Repair Dobbelaere D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bike-Repair Dobbelaere D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bike-Repair Dobbelaere D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bike-Repair Dobbelaere D
Products information Bike-Repair Dobbelaere D

BTW identificatienummer (tax): BE05639526367
Ondernemingsnummer: 1206268310
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Bike-Repair Dobbelaere D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bike-Repair Dobbelaere D
(Get full report from official database of BE for Bike-Repair Dobbelaere D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bike-Repair Dobbelaere D
Addition kinds of activities for Bike-Repair Dobbelaere D

505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
28210204. Ethyleenglycol tereftalezuur, mylar | Ethylene glycol terephthalic acid, mylar
30890303. Golfplaten, kunststoffen | Corrugated panels, plastics
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
37140213. Universele gewrichten, motorvoertuig | Universal joints, motor vehicle
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts

Werken bij Bike-Repair Dobbelaere D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bike-Repair Dobbelaere D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bike-Repair Dobbelaere D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bike-Repair Dobbelaere D. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van Bike-Repair Dobbelaere D in sociale netwerken
Look for responds of Bike-Repair Dobbelaere D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bike-Repair Dobbelaere D. Laat een reactie achter voor Bike-Repair Dobbelaere D. Bike-Repair Dobbelaere D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bike-Repair Dobbelaere D. Leave a respond for Bike-Repair Dobbelaere D. Bike-Repair Dobbelaere D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bike-Repair Dobbelaere D op de google maps. Adres en contacten Bike-Repair Dobbelaere D
Location of Bike-Repair Dobbelaere D on the google maps. Address and contacts of Bike-Repair Dobbelaere D

Andere gerelateerde bedrijven als come Bike-Repair Dobbelaere D Bike-Repair Dobbelaere D: SUPER G.B. | Delta Vision BVBA | PIERRE COLLARD | POLICLINIQUE | Confort Salon

Other related companies as Bike-Repair Dobbelaere D: SUPER G.B. | Delta Vision BVBA | PIERRE COLLARD | POLICLINIQUE | Confort Salon

Bike-Repair Dobbelaere D is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bike-Repair Dobbelaere D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05639526367. Het bedrijf Bike-Repair Dobbelaere D bevindt zich op het adres: Kleitkalseide 31; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in Bike-Repair Dobbelaere D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bike-Repair Dobbelaere D is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bike-Repair Dobbelaere D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bike-Repair Dobbelaere D, openstaande posities, locatie van Bike-Repair Dobbelaere D op de kaart.

Bike-Repair Dobbelaere D is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bike-Repair Dobbelaere D, company assigned to the tax number BE05639526367. The company Bike-Repair Dobbelaere D is located at the address: Kleitkalseide 31; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorbikes. Products created in Bike-Repair Dobbelaere D were not found.
The main activity of Bike-Repair Dobbelaere D is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bike-Repair Dobbelaere D is not available. You also can look at reviews of Bike-Repair Dobbelaere D, open positions, location of Bike-Repair Dobbelaere D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bike-Repair Dobbelaere D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bike-Repair Dobbelaere D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bike-Repair Dobbelaere D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bike-Repair Dobbelaere D, employees, financial statistics.