JEUGDHUIS DJEM

Contactgegevens JEUGDHUIS DJEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DJEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DJEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAMBRUGSTRAAT 5; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37755887 (+32-37755887) 37755887 (+32-37755887)

Fax (fax): +32 (55) 280-11-86 +32 (55) 280-11-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DJEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DJEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DJEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DJEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DJEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DJEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DJEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DJEM
Products information JEUGDHUIS DJEM

BTW identificatienummer (tax): BE01955535888
Ondernemingsnummer: 3256042480
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEUGDHUIS DJEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DJEM
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DJEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DJEM
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DJEM

515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
793300. Bowling centra | Bowling centers
51720100. gassen | Gases
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance

Werken bij JEUGDHUIS DJEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DJEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DJEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DJEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

 • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

 • Orderpicker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

 • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

 • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

 • Sondeermeester (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DJEM in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DJEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DJEM. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DJEM. JEUGDHUIS DJEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DJEM. Leave a respond for JEUGDHUIS DJEM. JEUGDHUIS DJEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DJEM op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DJEM
Location of JEUGDHUIS DJEM on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DJEM

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DJEM JEUGDHUIS DJEM: SCHMITZ GISELA | HILIGSMANN FR?RES | ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC | HOCEPIED V. & LIBEERT FR. | Atelier 117

Other related companies as JEUGDHUIS DJEM: SCHMITZ GISELA | HILIGSMANN FR?RES | ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC | HOCEPIED V. & LIBEERT FR. | Atelier 117

JEUGDHUIS DJEM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DJEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955535888. Het bedrijf JEUGDHUIS DJEM bevindt zich op het adres: DAMBRUGSTRAAT 5; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DJEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DJEM is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DJEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DJEM, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DJEM op de kaart.

JEUGDHUIS DJEM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DJEM, company assigned to the tax number BE01955535888. The company JEUGDHUIS DJEM is located at the address: DAMBRUGSTRAAT 5; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DJEM were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DJEM is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DJEM is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DJEM, open positions, location of JEUGDHUIS DJEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DJEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DJEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DJEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DJEM, employees, financial statistics.