ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Contactgegevens ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR AS 88; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 89858944 (+32-89858944) 89858944 (+32-89858944)

Fax (fax): +32 (3) 471-97-71 +32 (3) 471-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Products information ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

BTW identificatienummer (tax): BE06663452148
Ondernemingsnummer: 8997772216
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Diverse producten Gh; Drukkerijen and copyshops; Fantasieartikelen; Kleding,schoenen and accessoires Gh; Papierwaren; Speelgoed and spellen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
(Get full report from official database of BE for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Addition kinds of activities for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
325300. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
35450319. Honingkoppen | Honing heads
51699906. explosieven | Explosives
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services

Werken bij ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

Zoek naar antwoorden van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC in sociale netwerken
Look for responds of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Laat een reactie achter voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Leave a respond for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC op de google maps. Adres en contacten ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Location of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC on the google maps. Address and contacts of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: Murino SPRL | SANITOBEL SPRL | Du Caju Th | BUREAU VAN PUYMBROECK | MARIE VERSTRAETEN

Other related companies as ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: Murino SPRL | SANITOBEL SPRL | Du Caju Th | BUREAU VAN PUYMBROECK | MARIE VERSTRAETEN

ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663452148. Het bedrijf ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC bevindt zich op het adres: WEG NAAR AS 88; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Diverse producten Gh; Drukkerijen and copyshops; Fantasieartikelen; Kleding,schoenen and accessoires Gh; Papierwaren; Speelgoed and spellen Fab. Producten gemaakt in ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, openstaande posities, locatie van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC op de kaart.

ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, company assigned to the tax number BE06663452148. The company ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is located at the address: WEG NAAR AS 88; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Diverse producten Gh; Drukkerijen and copyshops; Fantasieartikelen; Kleding,schoenen and accessoires Gh; Papierwaren; Speelgoed and spellen Fab. Products created in ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC were not found.
The main activity of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is not available. You also can look at reviews of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, open positions, location of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, employees, financial statistics.