JEUGDHUIS DEN COUTER

Contactgegevens JEUGDHUIS DEN COUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DEN COUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DEN COUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOMSTRAAT 26; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333965 (+32-57333965) 57333965 (+32-57333965)

Fax (fax): +32 (13) 679-29-40 +32 (13) 679-29-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DEN COUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DEN COUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DEN COUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DEN COUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DEN COUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DEN COUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DEN COUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DEN COUTER
Products information JEUGDHUIS DEN COUTER

BTW identificatienummer (tax): BE08100738525
Ondernemingsnummer: 5312133789
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JEUGDHUIS DEN COUTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DEN COUTER
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DEN COUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DEN COUTER
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DEN COUTER

581200. Eten plaatsen | Eating places
951204. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government
07239902. Zaad schoonmaken | Seed cleaning
20130000. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
25990300. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications
38210305. Smeltpunt apparaat, laboratorium | Melting point apparatus, laboratory
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric

Werken bij JEUGDHUIS DEN COUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DEN COUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DEN COUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DEN COUTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

 • Dakwerker platte daken (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het plaatsen van: - Isolatie - Epdm - Branden van roofing

 • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

 • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: VAB

  Type: Vaste Job

  MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

 • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

 • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Duvel Moortgat

  Type: Vaste Job

  Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

 • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

 • Chef De Partie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DEN COUTER in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DEN COUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DEN COUTER. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DEN COUTER. JEUGDHUIS DEN COUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DEN COUTER. Leave a respond for JEUGDHUIS DEN COUTER. JEUGDHUIS DEN COUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DEN COUTER op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DEN COUTER
Location of JEUGDHUIS DEN COUTER on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DEN COUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DEN COUTER JEUGDHUIS DEN COUTER: A.P.A.C. ASBL | RINALDUS VAN BAELEN | MEERT COMPUTERS | Zur Kaserne | X. DERRIKS

Other related companies as JEUGDHUIS DEN COUTER: A.P.A.C. ASBL | RINALDUS VAN BAELEN | MEERT COMPUTERS | Zur Kaserne | X. DERRIKS

JEUGDHUIS DEN COUTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DEN COUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100738525. Het bedrijf JEUGDHUIS DEN COUTER bevindt zich op het adres: KOMSTRAAT 26; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DEN COUTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DEN COUTER is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DEN COUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DEN COUTER, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DEN COUTER op de kaart.

JEUGDHUIS DEN COUTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DEN COUTER, company assigned to the tax number BE08100738525. The company JEUGDHUIS DEN COUTER is located at the address: KOMSTRAAT 26; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DEN COUTER were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DEN COUTER is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DEN COUTER is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DEN COUTER, open positions, location of JEUGDHUIS DEN COUTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DEN COUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DEN COUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DEN COUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DEN COUTER, employees, financial statistics.