JEUGDHUIS DE KLUP

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JEUGDHUIS DE KLUP
Private companiesMetal Mining • JEUGDHUIS DE KLUP

Contactgegevens JEUGDHUIS DE KLUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE KLUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE KLUP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONNESTRAAT 20; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53789611 (+32-53789611) 53789611 (+32-53789611)

Fax (fax): +32 (65) 261-56-29 +32 (65) 261-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE KLUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE KLUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE KLUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE KLUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE KLUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE KLUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE KLUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE KLUP
Products information JEUGDHUIS DE KLUP

BTW identificatienummer (tax): BE07570373535
Ondernemingsnummer: 3987457275
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JEUGDHUIS DE KLUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE KLUP
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE KLUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE KLUP
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE KLUP

20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
25190200. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
28190802. Silica, amorf | Silica, amorphous
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
73891302. Bail bonding | Bail bonding
87349910. Veterinair onderzoek | Veterinary testing

Werken bij JEUGDHUIS DE KLUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE KLUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE KLUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE KLUP. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Q Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

 • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

 • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

 • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

 • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

 • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

 • Poetsmedewerkers Dienstencheques te RONSE (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal instaan voor het schoonmaken van woningen in de gemeente Ronse met dienstenchecques.

 • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • Student slagerij (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

 • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: ZORGPUNT

  Type: Studentenjob

  Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

 • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: TECHNICAS

  Type: Vaste Job

  TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE KLUP in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE KLUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE KLUP. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE KLUP. JEUGDHUIS DE KLUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE KLUP. Leave a respond for JEUGDHUIS DE KLUP. JEUGDHUIS DE KLUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE KLUP op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE KLUP
Location of JEUGDHUIS DE KLUP on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE KLUP

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE KLUP JEUGDHUIS DE KLUP: SEIGNEURIE VAL ST.LAMBERT | Sodimed SPRL | Pype A | Anja Van Renterghem | ULLENS, JEAN-CHARLES

Other related companies as JEUGDHUIS DE KLUP: SEIGNEURIE VAL ST.LAMBERT | Sodimed SPRL | Pype A | Anja Van Renterghem | ULLENS, JEAN-CHARLES

JEUGDHUIS DE KLUP is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE KLUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07570373535. Het bedrijf JEUGDHUIS DE KLUP bevindt zich op het adres: ZONNESTRAAT 20; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE KLUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE KLUP is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE KLUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE KLUP, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE KLUP op de kaart.

JEUGDHUIS DE KLUP is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE KLUP, company assigned to the tax number BE07570373535. The company JEUGDHUIS DE KLUP is located at the address: ZONNESTRAAT 20; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE KLUP were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE KLUP is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE KLUP is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE KLUP, open positions, location of JEUGDHUIS DE KLUP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE KLUP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE KLUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE KLUP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE KLUP, employees, financial statistics.