ULLENS, JEAN-CHARLES

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ULLENS, JEAN-CHARLES
Private companiesMetal Mining • ULLENS, JEAN-CHARLES

Contactgegevens ULLENS, JEAN-CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ULLENS, JEAN-CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ULLENS, JEAN-CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050, België

Telefoon (phone): 3226442636 3226442636

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ULLENS, JEAN-CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ULLENS, JEAN-CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ULLENS, JEAN-CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ULLENS, JEAN-CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ULLENS, JEAN-CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ULLENS, JEAN-CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ULLENS, JEAN-CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ULLENS, JEAN-CHARLES
Products information ULLENS, JEAN-CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ULLENS, JEAN-CHARLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ULLENS, JEAN-CHARLES
(Get full report from official database of BE for ULLENS, JEAN-CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ULLENS, JEAN-CHARLES
Addition kinds of activities for ULLENS, JEAN-CHARLES

2431. Millwork | Millwork
799702. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
23260207. Werk shirts: mannen, jongeren en jongens | Work shirts: men's, youths', and boys'
24930404. Dakbedekking, houtvezel | Roofing, wood fiber
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
32110300. Bouwglas | Construction glass
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij ULLENS, JEAN-CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ULLENS, JEAN-CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ULLENS, JEAN-CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ULLENS, JEAN-CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van ULLENS, JEAN-CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of ULLENS, JEAN-CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ULLENS, JEAN-CHARLES. Laat een reactie achter voor ULLENS, JEAN-CHARLES. ULLENS, JEAN-CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ULLENS, JEAN-CHARLES. Leave a respond for ULLENS, JEAN-CHARLES. ULLENS, JEAN-CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ULLENS, JEAN-CHARLES op de google maps. Adres en contacten ULLENS, JEAN-CHARLES
Location of ULLENS, JEAN-CHARLES on the google maps. Address and contacts of ULLENS, JEAN-CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come ULLENS, JEAN-CHARLES ULLENS, JEAN-CHARLES: KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE | ELISABETH CLEIREN | KRIBBE DE KUIKENTJES | MARC VANDENHAUWE | Onafhankelijk Ziekenfonds

Other related companies as ULLENS, JEAN-CHARLES: KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE | ELISABETH CLEIREN | KRIBBE DE KUIKENTJES | MARC VANDENHAUWE | Onafhankelijk Ziekenfonds

ULLENS, JEAN-CHARLES is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ULLENS, JEAN-CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf ULLENS, JEAN-CHARLES bevindt zich op het adres: rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ULLENS, JEAN-CHARLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ULLENS, JEAN-CHARLES is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ULLENS, JEAN-CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ULLENS, JEAN-CHARLES, openstaande posities, locatie van ULLENS, JEAN-CHARLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ULLENS, JEAN-CHARLES is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ULLENS, JEAN-CHARLES, company assigned to the tax number BE09247985839. The company ULLENS, JEAN-CHARLES is located at the address: rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ULLENS, JEAN-CHARLES were not found.
The main activity of ULLENS, JEAN-CHARLES is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ULLENS, JEAN-CHARLES is not available. You also can look at reviews of ULLENS, JEAN-CHARLES, open positions, location of ULLENS, JEAN-CHARLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ULLENS, JEAN-CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ULLENS, JEAN-CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ULLENS, JEAN-CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ULLENS, JEAN-CHARLES, employees, financial statistics.