KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE
Private companiesMetal Mining • KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE

Contactgegevens KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapel ter Bede 86; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 43 93 71 (+32-056 43 93 71) 056 43 93 71 (+32-056 43 93 71)

Fax (fax): 056 20 47 60 (+32-056 20 47 60) 056 20 47 60 (+32-056 20 47 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE
Products information KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE

BTW identificatienummer (tax): BE02984130859
Ondernemingsnummer: 4417572021
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roofing - Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE
(Get full report from official database of BE for KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE
Addition kinds of activities for KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE

25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
39499916. wapenstokken | Batons
79910102. Gezondheids-club | Health club
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

Zoek naar antwoorden van KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE in sociale netwerken
Look for responds of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. Laat een reactie achter voor KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. Leave a respond for KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE. KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE op de google maps. Adres en contacten KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE
Location of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE on the google maps. Address and contacts of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE: CENTEA | De Saveur J | Van Bunder G | CONTRAST EXPO NORM BELGIUM SPRL | BERNARD DETAILLE

Other related companies as KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE: CENTEA | De Saveur J | Van Bunder G | CONTRAST EXPO NORM BELGIUM SPRL | BERNARD DETAILLE

KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02984130859. Het bedrijf KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE bevindt zich op het adres: Kapel ter Bede 86; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Roofing - Materials. Producten gemaakt in KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, openstaande posities, locatie van KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, company assigned to the tax number BE02984130859. The company KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE is located at the address: Kapel ter Bede 86; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Roofing - Materials. Products created in KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE were not found.
The main activity of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE is not available. You also can look at reviews of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, open positions, location of KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORAMIC PRODUITS DE COUVERTURE, employees, financial statistics.