JEUGDHUIS DE BEZEM

Contactgegevens JEUGDHUIS DE BEZEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE BEZEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE BEZEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JACHTSTRAAT 19; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26756239 (+32-26756239) 26756239 (+32-26756239)

Fax (fax): +32 (64) 782-30-88 +32 (64) 782-30-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE BEZEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE BEZEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE BEZEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE BEZEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE BEZEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE BEZEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE BEZEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE BEZEM
Products information JEUGDHUIS DE BEZEM

BTW identificatienummer (tax): BE05239074707
Ondernemingsnummer: 7588775634
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JEUGDHUIS DE BEZEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE BEZEM
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE BEZEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE BEZEM
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE BEZEM

251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
353401. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
23960104. Bagage voering | Luggage linings
63210000. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
73840100. Fotografische diensten | Photographic services
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec

Werken bij JEUGDHUIS DE BEZEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE BEZEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE BEZEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE BEZEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

 • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Studentenjob

  Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • Procesoperator (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

 • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Baby-Belle Groep

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

 • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: G.DE PRETER

  Type: Leercontract

  Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

 • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE BEZEM in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE BEZEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE BEZEM. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE BEZEM. JEUGDHUIS DE BEZEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE BEZEM. Leave a respond for JEUGDHUIS DE BEZEM. JEUGDHUIS DE BEZEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE BEZEM op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE BEZEM
Location of JEUGDHUIS DE BEZEM on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE BEZEM

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE BEZEM JEUGDHUIS DE BEZEM: COIFFURE ELIANE | HERENTALS BC FV | LE CAPRICE DES ANGES | MAES HOUTDRAAIERIJ | Clinitex SC

Other related companies as JEUGDHUIS DE BEZEM: COIFFURE ELIANE | HERENTALS BC FV | LE CAPRICE DES ANGES | MAES HOUTDRAAIERIJ | Clinitex SC

JEUGDHUIS DE BEZEM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE BEZEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239074707. Het bedrijf JEUGDHUIS DE BEZEM bevindt zich op het adres: JACHTSTRAAT 19; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE BEZEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE BEZEM is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE BEZEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE BEZEM, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE BEZEM op de kaart.

JEUGDHUIS DE BEZEM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE BEZEM, company assigned to the tax number BE05239074707. The company JEUGDHUIS DE BEZEM is located at the address: JACHTSTRAAT 19; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE BEZEM were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE BEZEM is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE BEZEM is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE BEZEM, open positions, location of JEUGDHUIS DE BEZEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE BEZEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE BEZEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE BEZEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE BEZEM, employees, financial statistics.