LE CAPRICE DES ANGES

Contactgegevens LE CAPRICE DES ANGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CAPRICE DES ANGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CAPRICE DES ANGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TANCR?MONT VILLAGE,6; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 475653969 (+32-475653969) 475653969 (+32-475653969)

Fax (fax): +32 (58) 267-26-59 +32 (58) 267-26-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CAPRICE DES ANGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CAPRICE DES ANGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CAPRICE DES ANGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CAPRICE DES ANGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CAPRICE DES ANGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CAPRICE DES ANGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CAPRICE DES ANGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CAPRICE DES ANGES
Products information LE CAPRICE DES ANGES

BTW identificatienummer (tax): BE04925415039
Ondernemingsnummer: 6143524169
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Lunch,D?ner,Plats Végétariens,Plats Végétaliens,Menus,Brunch. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Jardin,Terrasse,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CAPRICE DES ANGES
(Get full report from official database of BE for LE CAPRICE DES ANGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CAPRICE DES ANGES
Addition kinds of activities for LE CAPRICE DES ANGES

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
349499. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
516201. harsen | Resins
14229905. Marl, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marl, crushed and broken-quarrying
20770207. Walvisolie, geraffineerd | Whale oil, refined
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
61639903. Leningagenten | Loan agents

Werken bij LE CAPRICE DES ANGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CAPRICE DES ANGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CAPRICE DES ANGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CAPRICE DES ANGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

Zoek naar antwoorden van LE CAPRICE DES ANGES in sociale netwerken
Look for responds of LE CAPRICE DES ANGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CAPRICE DES ANGES. Laat een reactie achter voor LE CAPRICE DES ANGES. LE CAPRICE DES ANGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CAPRICE DES ANGES. Leave a respond for LE CAPRICE DES ANGES. LE CAPRICE DES ANGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CAPRICE DES ANGES op de google maps. Adres en contacten LE CAPRICE DES ANGES
Location of LE CAPRICE DES ANGES on the google maps. Address and contacts of LE CAPRICE DES ANGES

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CAPRICE DES ANGES LE CAPRICE DES ANGES: FLLABORATORIA FLANDRIA NV | SADU-ABRASIVES BVBA | DIVERTY DANCE CLUB | Afrikoko | ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV

Other related companies as LE CAPRICE DES ANGES: FLLABORATORIA FLANDRIA NV | SADU-ABRASIVES BVBA | DIVERTY DANCE CLUB | Afrikoko | ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV

LE CAPRICE DES ANGES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CAPRICE DES ANGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04925415039. Het bedrijf LE CAPRICE DES ANGES bevindt zich op het adres: TANCR?MONT VILLAGE,6; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 883,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Lunch,D?ner,Plats Végétariens,Plats Végétaliens,Menus,Brunch. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Jardin,Terrasse,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van LE CAPRICE DES ANGES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CAPRICE DES ANGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CAPRICE DES ANGES, openstaande posities, locatie van LE CAPRICE DES ANGES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LE CAPRICE DES ANGES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CAPRICE DES ANGES, company assigned to the tax number BE04925415039. The company LE CAPRICE DES ANGES is located at the address: TANCR?MONT VILLAGE,6; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 883,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Lunch,D?ner,Plats Végétariens,Plats Végétaliens,Menus,Brunch. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Jardin,Terrasse,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of LE CAPRICE DES ANGES is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CAPRICE DES ANGES is not available. You also can look at reviews of LE CAPRICE DES ANGES, open positions, location of LE CAPRICE DES ANGES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CAPRICE DES ANGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CAPRICE DES ANGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CAPRICE DES ANGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CAPRICE DES ANGES, employees, financial statistics.