FLLABORATORIA FLANDRIA NV

Contactgegevens FLLABORATORIA FLANDRIA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLABORATORIA FLANDRIA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLABORATORIA FLANDRIA NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Nederzwijnaarde 4 9052 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-42-02-02 32-92-42-02-02

Fax (fax): 32-92-20-19-08 32-92-20-19-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLABORATORIA FLANDRIA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLABORATORIA FLANDRIA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLABORATORIA FLANDRIA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLABORATORIA FLANDRIA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLABORATORIA FLANDRIA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLABORATORIA FLANDRIA NV
Products information FLLABORATORIA FLANDRIA NV

BTW identificatienummer (tax): BE01160125732
Ondernemingsnummer: 5044616699
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLLABORATORIA FLANDRIA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV
(Get full report from official database of BE for FLLABORATORIA FLANDRIA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV
Addition kinds of activities for FLLABORATORIA FLANDRIA NV

017300. Boom noten | Tree nuts
20460110. Tapioca | Tapioca
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
34639908. Loodgieterswerk smeedstukken, nonferrous | Plumbing fixture forgings, nonferrous
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services
76239903. Koelkast reparatie service | Refrigerator repair service

Werken bij FLLABORATORIA FLANDRIA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLABORATORIA FLANDRIA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

Zoek naar antwoorden van FLLABORATORIA FLANDRIA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLABORATORIA FLANDRIA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Laat een reactie achter voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV. FLLABORATORIA FLANDRIA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Leave a respond for FLLABORATORIA FLANDRIA NV. FLLABORATORIA FLANDRIA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLABORATORIA FLANDRIA NV op de google maps. Adres en contacten FLLABORATORIA FLANDRIA NV
Location of FLLABORATORIA FLANDRIA NV on the google maps. Address and contacts of FLLABORATORIA FLANDRIA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLABORATORIA FLANDRIA NV FLLABORATORIA FLANDRIA NV: INSTITUUT NAUSIKAA | Landelijke Bond Van Watersport | PETER GRYSPEERDT | ETS. P?RE R. | Powdercoat

Other related companies as FLLABORATORIA FLANDRIA NV: INSTITUUT NAUSIKAA | Landelijke Bond Van Watersport | PETER GRYSPEERDT | ETS. P?RE R. | Powdercoat

FLLABORATORIA FLANDRIA NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLABORATORIA FLANDRIA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01160125732. Het bedrijf FLLABORATORIA FLANDRIA NV bevindt zich op het adres: Nederzwijnaarde 4 9052 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLLABORATORIA FLANDRIA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLABORATORIA FLANDRIA NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLABORATORIA FLANDRIA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLABORATORIA FLANDRIA NV, openstaande posities, locatie van FLLABORATORIA FLANDRIA NV op de kaart.

FLLABORATORIA FLANDRIA NV is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLLABORATORIA FLANDRIA NV, company assigned to the tax number BE01160125732. The company FLLABORATORIA FLANDRIA NV is located at the address: Nederzwijnaarde 4 9052 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLLABORATORIA FLANDRIA NV were not found.
The main activity of FLLABORATORIA FLANDRIA NV is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLABORATORIA FLANDRIA NV is not available. You also can look at reviews of FLLABORATORIA FLANDRIA NV, open positions, location of FLLABORATORIA FLANDRIA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLABORATORIA FLANDRIA NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLABORATORIA FLANDRIA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLABORATORIA FLANDRIA NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLABORATORIA FLANDRIA NV, employees, financial statistics.