Landelijke Bond Van Watersport

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Landelijke Bond Van Watersport
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Landelijke Bond Van Watersport

Contactgegevens Landelijke Bond Van Watersport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Landelijke Bond Van Watersport: address, phone, fax, email, website, opening hours

Landelijke Bond Van Watersport

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oefenpleinstraat 5; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): 09 231 26 35 (+32-09 231 26 35) 09 231 26 35 (+32-09 231 26 35)

Fax (fax): +32 (86) 129-82-61 +32 (86) 129-82-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Landelijke Bond Van Watersport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Landelijke Bond Van Watersport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Landelijke Bond Van Watersport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Landelijke Bond Van Watersport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Landelijke Bond Van Watersport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Landelijke Bond Van Watersport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Landelijke Bond Van Watersport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Landelijke Bond Van Watersport
Products information Landelijke Bond Van Watersport

BTW identificatienummer (tax): BE03236541748
Ondernemingsnummer: 4950134277
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Landelijke Bond Van Watersport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Landelijke Bond Van Watersport
(Get full report from official database of BE for Landelijke Bond Van Watersport)

Aanvulling soorten activiteiten voor Landelijke Bond Van Watersport
Addition kinds of activities for Landelijke Bond Van Watersport

0913. schelpdier | Shellfish
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
14790301. Brimstone mijnbouw | Brimstone mining
20910332. Zalm, gezouten | Salmon, salted
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton

Werken bij Landelijke Bond Van Watersport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Landelijke Bond Van Watersport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Landelijke Bond Van Watersport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Landelijke Bond Van Watersport. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van Landelijke Bond Van Watersport in sociale netwerken
Look for responds of Landelijke Bond Van Watersport in social networks

Lees alle opmerkingen voor Landelijke Bond Van Watersport. Laat een reactie achter voor Landelijke Bond Van Watersport. Landelijke Bond Van Watersport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Landelijke Bond Van Watersport. Leave a respond for Landelijke Bond Van Watersport. Landelijke Bond Van Watersport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Landelijke Bond Van Watersport op de google maps. Adres en contacten Landelijke Bond Van Watersport
Location of Landelijke Bond Van Watersport on the google maps. Address and contacts of Landelijke Bond Van Watersport

Andere gerelateerde bedrijven als come Landelijke Bond Van Watersport Landelijke Bond Van Watersport: BRASSERIE DUMORTIER - BATAILLE SPRL | Normstahl | Clijsner R | PIERRE NEUPREZ | AN LOWETTE

Other related companies as Landelijke Bond Van Watersport: BRASSERIE DUMORTIER - BATAILLE SPRL | Normstahl | Clijsner R | PIERRE NEUPREZ | AN LOWETTE

Landelijke Bond Van Watersport is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Landelijke Bond Van Watersport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236541748. Het bedrijf Landelijke Bond Van Watersport bevindt zich op het adres: Oefenpleinstraat 5; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Landelijke Bond Van Watersport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Landelijke Bond Van Watersport is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Landelijke Bond Van Watersport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Landelijke Bond Van Watersport, openstaande posities, locatie van Landelijke Bond Van Watersport op de kaart.

Landelijke Bond Van Watersport is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Landelijke Bond Van Watersport, company assigned to the tax number BE03236541748. The company Landelijke Bond Van Watersport is located at the address: Oefenpleinstraat 5; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports federations. Products created in Landelijke Bond Van Watersport were not found.
The main activity of Landelijke Bond Van Watersport is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Landelijke Bond Van Watersport is not available. You also can look at reviews of Landelijke Bond Van Watersport, open positions, location of Landelijke Bond Van Watersport on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Landelijke Bond Van Watersport, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Landelijke Bond Van Watersport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Landelijke Bond Van Watersport, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Landelijke Bond Van Watersport, employees, financial statistics.