Clinitex SC

Contactgegevens Clinitex SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clinitex SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clinitex SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Salinnes 5; 7730; Estaimpuis (Leers-Nord), België

Telefoon (phone): 056 84 12 84 (+32-056 84 12 84) 056 84 12 84 (+32-056 84 12 84)

Fax (fax): +32 (63) 527-62-59 +32 (63) 527-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clinitex SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clinitex SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clinitex SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clinitex SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clinitex SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clinitex SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clinitex SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clinitex SC
Products information Clinitex SC

BTW identificatienummer (tax): BE08953002929
Ondernemingsnummer: 9617401123
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Clinitex SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clinitex SC
(Get full report from official database of BE for Clinitex SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clinitex SC
Addition kinds of activities for Clinitex SC

3322. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
51720000. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
59999901. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive
82229901. Gemeenschapskollege | Community college
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij Clinitex SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clinitex SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clinitex SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clinitex SC. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

 • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

 • Customer Service medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GO4JOBS Bornem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

 • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

 • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Sales & Marketing manager (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: IC-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

 • PHP developer back end (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Werfreserve

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van Clinitex SC in sociale netwerken
Look for responds of Clinitex SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clinitex SC. Laat een reactie achter voor Clinitex SC. Clinitex SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clinitex SC. Leave a respond for Clinitex SC. Clinitex SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clinitex SC op de google maps. Adres en contacten Clinitex SC
Location of Clinitex SC on the google maps. Address and contacts of Clinitex SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Clinitex SC Clinitex SC: S.E.F.B. | BRICO | LA CIVI?RE D'OR | RODE KRUIS ANDERLECHT | MARIE-PAULE GUSTIN

Other related companies as Clinitex SC: S.E.F.B. | BRICO | LA CIVI?RE D'OR | RODE KRUIS ANDERLECHT | MARIE-PAULE GUSTIN

Clinitex SC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clinitex SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08953002929. Het bedrijf Clinitex SC bevindt zich op het adres: Rue des Salinnes 5; 7730; Estaimpuis (Leers-Nord). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Clinitex SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clinitex SC is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clinitex SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clinitex SC, openstaande posities, locatie van Clinitex SC op de kaart.

Clinitex SC is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clinitex SC, company assigned to the tax number BE08953002929. The company Clinitex SC is located at the address: Rue des Salinnes 5; 7730; Estaimpuis (Leers-Nord). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Clinitex SC were not found.
The main activity of Clinitex SC is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Clinitex SC is not available. You also can look at reviews of Clinitex SC, open positions, location of Clinitex SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clinitex SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clinitex SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clinitex SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clinitex SC, employees, financial statistics.