JEUGDHUIS CONTRAST

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • JEUGDHUIS CONTRAST
Private companiesInsurance Carriers • JEUGDHUIS CONTRAST

Contactgegevens JEUGDHUIS CONTRAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS CONTRAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS CONTRAST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERNIEUWENSTRAAT 14; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56665441 (+32-56665441) 56665441 (+32-56665441)

Fax (fax): +32 (63) 588-22-71 +32 (63) 588-22-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS CONTRAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS CONTRAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS CONTRAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS CONTRAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS CONTRAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS CONTRAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS CONTRAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS CONTRAST
Products information JEUGDHUIS CONTRAST

BTW identificatienummer (tax): BE08874176025
Ondernemingsnummer: 2429321289
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in JEUGDHUIS CONTRAST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS CONTRAST
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS CONTRAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS CONTRAST
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS CONTRAST

3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
36749916. transistors | Transistors
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
50520106. Zinkerts | Zinc ore
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment

Werken bij JEUGDHUIS CONTRAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS CONTRAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS CONTRAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS CONTRAST. Looking for open vacancies in other companies

 • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

 • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

 • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: THEO BOONS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

 • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

  Type: Vaste Job

  Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

 • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

 • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: VIO Lier

  Type: Werfreserve

  Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS CONTRAST in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS CONTRAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS CONTRAST. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS CONTRAST. JEUGDHUIS CONTRAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS CONTRAST. Leave a respond for JEUGDHUIS CONTRAST. JEUGDHUIS CONTRAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS CONTRAST op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS CONTRAST
Location of JEUGDHUIS CONTRAST on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS CONTRAST

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS CONTRAST JEUGDHUIS CONTRAST: Hopduvel (De) | GEMEENTELIJKE BABY CLUB | Farange M | FRANS DE SMEDT | TOP CAMERA FOTO FRANSENS

Other related companies as JEUGDHUIS CONTRAST: Hopduvel (De) | GEMEENTELIJKE BABY CLUB | Farange M | FRANS DE SMEDT | TOP CAMERA FOTO FRANSENS

JEUGDHUIS CONTRAST is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS CONTRAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08874176025. Het bedrijf JEUGDHUIS CONTRAST bevindt zich op het adres: HERNIEUWENSTRAAT 14; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS CONTRAST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS CONTRAST is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS CONTRAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS CONTRAST, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS CONTRAST op de kaart.

JEUGDHUIS CONTRAST is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS CONTRAST, company assigned to the tax number BE08874176025. The company JEUGDHUIS CONTRAST is located at the address: HERNIEUWENSTRAAT 14; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS CONTRAST were not found.
The main activity of JEUGDHUIS CONTRAST is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS CONTRAST is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS CONTRAST, open positions, location of JEUGDHUIS CONTRAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS CONTRAST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS CONTRAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS CONTRAST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS CONTRAST, employees, financial statistics.