FRANS DE SMEDT

Contactgegevens FRANS DE SMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS DE SMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS DE SMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSTRAAT 3; 1852; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22694051 (+32-22694051) 22694051 (+32-22694051)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS DE SMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS DE SMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS DE SMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS DE SMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS DE SMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS DE SMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS DE SMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS DE SMEDT
Products information FRANS DE SMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FRANS DE SMEDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS DE SMEDT
(Get full report from official database of BE for FRANS DE SMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS DE SMEDT
Addition kinds of activities for FRANS DE SMEDT

018101. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
96319901. Communicatie commissie, overheid | Communications commission, government

Werken bij FRANS DE SMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS DE SMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS DE SMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS DE SMEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

    Regio: GROTE-BROGEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

Zoek naar antwoorden van FRANS DE SMEDT in sociale netwerken
Look for responds of FRANS DE SMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS DE SMEDT. Laat een reactie achter voor FRANS DE SMEDT. FRANS DE SMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS DE SMEDT. Leave a respond for FRANS DE SMEDT. FRANS DE SMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS DE SMEDT op de google maps. Adres en contacten FRANS DE SMEDT
Location of FRANS DE SMEDT on the google maps. Address and contacts of FRANS DE SMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS DE SMEDT FRANS DE SMEDT: T.C. 521 GERAARDSBERGEN | Marko Charles SPRL | Goffin | Gemeenschapscentrum | VANDERSTICHELEN

Other related companies as FRANS DE SMEDT: T.C. 521 GERAARDSBERGEN | Marko Charles SPRL | Goffin | Gemeenschapscentrum | VANDERSTICHELEN

FRANS DE SMEDT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS DE SMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf FRANS DE SMEDT bevindt zich op het adres: MEERSTRAAT 3; 1852; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in FRANS DE SMEDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS DE SMEDT is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS DE SMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS DE SMEDT, openstaande posities, locatie van FRANS DE SMEDT op de kaart.

FRANS DE SMEDT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS DE SMEDT, company assigned to the tax number BE04187957763. The company FRANS DE SMEDT is located at the address: MEERSTRAAT 3; 1852; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in FRANS DE SMEDT were not found.
The main activity of FRANS DE SMEDT is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS DE SMEDT is not available. You also can look at reviews of FRANS DE SMEDT, open positions, location of FRANS DE SMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS DE SMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS DE SMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS DE SMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS DE SMEDT, employees, financial statistics.