JEUGDHUIS CLUB I8

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • JEUGDHUIS CLUB I8
Private companiesInsurance Carriers • JEUGDHUIS CLUB I8

Contactgegevens JEUGDHUIS CLUB I8: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS CLUB I8: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS CLUB I8

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJERSTRAAT 0; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11435303 (+32-11435303) 11435303 (+32-11435303)

Fax (fax): +32 (61) 690-62-38 +32 (61) 690-62-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS CLUB I8: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS CLUB I8"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS CLUB I8"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS CLUB I8, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS CLUB I8. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS CLUB I8, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS CLUB I8. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS CLUB I8
Products information JEUGDHUIS CLUB I8

BTW identificatienummer (tax): BE06188842773
Ondernemingsnummer: 1562225341
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JEUGDHUIS CLUB I8 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS CLUB I8
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS CLUB I8)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS CLUB I8
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS CLUB I8

22319908. Wollen breedgeweven stoffen | Wool broadwoven fabrics
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
33120502. Bars en staafvormen, staal, warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, hot-rolled
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
39520205. Canvas bord, kunstenaars ' | Canvas board, artists'
51999914. Algemene koopwaar, niet duurzaam | General merchandise, non-durable
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij JEUGDHUIS CLUB I8: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS CLUB I8: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS CLUB I8. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS CLUB I8. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

 • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Proxy Linkeroever

  Type: Studentenjob

  je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

 • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: TROPIFLORA

  Type: Studentenjob

  - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

 • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

 • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: KONECRANES NV

  Type: Vaste Job

  Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

 • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: CITRIQUE BELGE

  Type: Vaste Job

  Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

 • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS CLUB I8 in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS CLUB I8 in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS CLUB I8. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS CLUB I8. JEUGDHUIS CLUB I8 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS CLUB I8. Leave a respond for JEUGDHUIS CLUB I8. JEUGDHUIS CLUB I8 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS CLUB I8 op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS CLUB I8
Location of JEUGDHUIS CLUB I8 on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS CLUB I8

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS CLUB I8 JEUGDHUIS CLUB I8: FRITUUR DE LINDE | ADMINISTRATION COMMUNALE | ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS | Apollon | TOTAALGARAGE NV

Other related companies as JEUGDHUIS CLUB I8: FRITUUR DE LINDE | ADMINISTRATION COMMUNALE | ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS | Apollon | TOTAALGARAGE NV

JEUGDHUIS CLUB I8 is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS CLUB I8, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06188842773. Het bedrijf JEUGDHUIS CLUB I8 bevindt zich op het adres: WIJERSTRAAT 0; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS CLUB I8 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS CLUB I8 is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS CLUB I8 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS CLUB I8, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS CLUB I8 op de kaart.

JEUGDHUIS CLUB I8 is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS CLUB I8, company assigned to the tax number BE06188842773. The company JEUGDHUIS CLUB I8 is located at the address: WIJERSTRAAT 0; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS CLUB I8 were not found.
The main activity of JEUGDHUIS CLUB I8 is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS CLUB I8 is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS CLUB I8, open positions, location of JEUGDHUIS CLUB I8 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS CLUB I8, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS CLUB I8, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS CLUB I8, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS CLUB I8, employees, financial statistics.