ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS
Private companiesInsurance Carriers • ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS

Contactgegevens ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIEILLE-ROUTE-DE-FRANCE 44; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61466087 (+32-61466087) 61466087 (+32-61466087)

Fax (fax): +32 (56) 631-17-65 +32 (56) 631-17-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS
Products information ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS
(Get full report from official database of BE for ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS
Addition kinds of activities for ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS

01739905. Pecan Grove | Pecan grove
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
36259915. Weerstanden en weerstand units | Resistors and resistor units
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics
51990602. manden | Baskets

Werken bij ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

 • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

 • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

 • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

 • Jobstudent mechanica (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

 • Recruitment Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

 • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: VINCENTHOF

  Type: Vaste Job

  HBO5 (A2) of bachelor (A1)

 • Seksuoloog (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


 • Shop Manager (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

Zoek naar antwoorden van ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. Laat een reactie achter voor ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. Leave a respond for ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS. ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS op de google maps. Adres en contacten ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS
Location of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS on the google maps. Address and contacts of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS: HAARMODE | HEYTENS | CHRISTIAN VANDENABEELE | PHILIPPE DELVAUX | P. JANSSENS

Other related companies as ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS: HAARMODE | HEYTENS | CHRISTIAN VANDENABEELE | PHILIPPE DELVAUX | P. JANSSENS

ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS bevindt zich op het adres: VIEILLE-ROUTE-DE-FRANCE 44; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, openstaande posities, locatie van ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS op de kaart.

ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, company assigned to the tax number BE04528533935. The company ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS is located at the address: VIEILLE-ROUTE-DE-FRANCE 44; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS were not found.
The main activity of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS is not available. You also can look at reviews of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, open positions, location of ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPR.DEHOSSAY ET FILS, employees, financial statistics.