JEUGDCLUBS

Contactgegevens JEUGDCLUBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCLUBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCLUBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOPHANDELSTRAAT 23; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93482030 (+32-93482030) 93482030 (+32-93482030)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCLUBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCLUBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCLUBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCLUBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCLUBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCLUBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCLUBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCLUBS
Products information JEUGDCLUBS

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JEUGDCLUBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCLUBS
(Get full report from official database of BE for JEUGDCLUBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCLUBS
Addition kinds of activities for JEUGDCLUBS

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
20910335. Sardines: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sardines: packaged in cans, jars, etc.
24910203. Railroad cross-ties, behandeld hout | Railroad cross-ties, treated wood
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment
73119900. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec

Werken bij JEUGDCLUBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCLUBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCLUBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCLUBS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

 • Dakwerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

 • chauffeur CE (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

 • Verkoper Food (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

 • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

 • Machine operator (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

 • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: STACI BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

 • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCLUBS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCLUBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCLUBS. Laat een reactie achter voor JEUGDCLUBS. JEUGDCLUBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCLUBS. Leave a respond for JEUGDCLUBS. JEUGDCLUBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCLUBS op de google maps. Adres en contacten JEUGDCLUBS
Location of JEUGDCLUBS on the google maps. Address and contacts of JEUGDCLUBS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCLUBS JEUGDCLUBS: BUREAU D'ETUDES SCHURGERS | JULIETTE ADAMS | JIM BAUWENS | Zavelbank (De) | Appeltje ('t)

Other related companies as JEUGDCLUBS: BUREAU D'ETUDES SCHURGERS | JULIETTE ADAMS | JIM BAUWENS | Zavelbank (De) | Appeltje ('t)

JEUGDCLUBS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCLUBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf JEUGDCLUBS bevindt zich op het adres: KOOPHANDELSTRAAT 23; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCLUBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCLUBS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCLUBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCLUBS, openstaande posities, locatie van JEUGDCLUBS op de kaart.

JEUGDCLUBS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCLUBS, company assigned to the tax number BE03742462158. The company JEUGDCLUBS is located at the address: KOOPHANDELSTRAAT 23; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCLUBS were not found.
The main activity of JEUGDCLUBS is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCLUBS is not available. You also can look at reviews of JEUGDCLUBS, open positions, location of JEUGDCLUBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCLUBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCLUBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCLUBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCLUBS, employees, financial statistics.