BUREAU D'ETUDES SCHURGERS

Contactgegevens BUREAU D'ETUDES SCHURGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU D'ETUDES SCHURGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU D'ETUDES SCHURGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SOXHLUSE 58; 4624; FLERON, België

Telefoon (phone): 43581203 (+32-43581203) 43581203 (+32-43581203)

Fax (fax): +32 (15) 557-81-57 +32 (15) 557-81-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU D'ETUDES SCHURGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU D'ETUDES SCHURGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU D'ETUDES SCHURGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU D'ETUDES SCHURGERS
Products information BUREAU D'ETUDES SCHURGERS

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BUREAU D'ETUDES SCHURGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren; Landmeters; Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU D'ETUDES SCHURGERS
(Get full report from official database of BE for BUREAU D'ETUDES SCHURGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU D'ETUDES SCHURGERS
Addition kinds of activities for BUREAU D'ETUDES SCHURGERS

799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
51370501. Babyartikelen | Baby goods
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring

Werken bij BUREAU D'ETUDES SCHURGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU D'ETUDES SCHURGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van BUREAU D'ETUDES SCHURGERS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. Laat een reactie achter voor BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. BUREAU D'ETUDES SCHURGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. Leave a respond for BUREAU D'ETUDES SCHURGERS. BUREAU D'ETUDES SCHURGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU D'ETUDES SCHURGERS op de google maps. Adres en contacten BUREAU D'ETUDES SCHURGERS
Location of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS on the google maps. Address and contacts of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU D'ETUDES SCHURGERS BUREAU D'ETUDES SCHURGERS: Gisso NV | HERMAN VERHEGGE | BAKKERIJ BAETEN | DANIEL VAN BRUWAENE | Vliegend Paard

Other related companies as BUREAU D'ETUDES SCHURGERS: Gisso NV | HERMAN VERHEGGE | BAKKERIJ BAETEN | DANIEL VAN BRUWAENE | Vliegend Paard

BUREAU D'ETUDES SCHURGERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf BUREAU D'ETUDES SCHURGERS bevindt zich op het adres: RUE SOXHLUSE 58; 4624; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Immobili?nkantoren; Landmeters; Landmeters and schatters. Producten gemaakt in BUREAU D'ETUDES SCHURGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU D'ETUDES SCHURGERS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU D'ETUDES SCHURGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, openstaande posities, locatie van BUREAU D'ETUDES SCHURGERS op de kaart.

BUREAU D'ETUDES SCHURGERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, company assigned to the tax number BE08963714599. The company BUREAU D'ETUDES SCHURGERS is located at the address: RUE SOXHLUSE 58; 4624; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Immobili?nkantoren; Landmeters; Landmeters and schatters. Products created in BUREAU D'ETUDES SCHURGERS were not found.
The main activity of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS is not available. You also can look at reviews of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, open positions, location of BUREAU D'ETUDES SCHURGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU D'ETUDES SCHURGERS, employees, financial statistics.