JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS

Contactgegevens JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LEIELAAN 100; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56531330 (+32-56531330) 56531330 (+32-56531330)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS
Products information JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS
(Get full report from official database of BE for JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS
Addition kinds of activities for JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS

20260200. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic
42129902. Kolenvervoer, lokaal | Coal haulage, local

Werken bij JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

 • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

 • Werfleider wegen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

 • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

 • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

 • student verkoop m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

 • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

 • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EVIDEL

  Type: Vaste Job

  Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

 • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

 • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. Laat een reactie achter voor JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. Leave a respond for JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS. JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS op de google maps. Adres en contacten JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS
Location of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS on the google maps. Address and contacts of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS: BERNARD BLANCKAERT | Gors-Jans | Leys S | NACHRI | VAL?RIE VANDENBOSCH

Other related companies as JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS: BERNARD BLANCKAERT | Gors-Jans | Leys S | NACHRI | VAL?RIE VANDENBOSCH

JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS bevindt zich op het adres: OUDE LEIELAAN 100; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, openstaande posities, locatie van JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS op de kaart.

JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, company assigned to the tax number BE09837402343. The company JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS is located at the address: OUDE LEIELAAN 100; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS were not found.
The main activity of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS is not available. You also can look at reviews of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, open positions, location of JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCENTRUM ?T BADHUIS, employees, financial statistics.