JEUGDCENTRUM DE BRUG

Contactgegevens JEUGDCENTRUM DE BRUG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCENTRUM DE BRUG: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCENTRUM DE BRUG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 236; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56765990 (+32-56765990) 56765990 (+32-56765990)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCENTRUM DE BRUG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCENTRUM DE BRUG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCENTRUM DE BRUG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCENTRUM DE BRUG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCENTRUM DE BRUG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCENTRUM DE BRUG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCENTRUM DE BRUG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCENTRUM DE BRUG
Products information JEUGDCENTRUM DE BRUG

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEUGDCENTRUM DE BRUG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCENTRUM DE BRUG
(Get full report from official database of BE for JEUGDCENTRUM DE BRUG)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCENTRUM DE BRUG
Addition kinds of activities for JEUGDCENTRUM DE BRUG

018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
23860200. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
28340202. Barbiturinezuur farmaceutische preparaten | Barbituric acid pharmaceutical preparations
33560700. zirkonium | Zirconium
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial
92299900. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec

Werken bij JEUGDCENTRUM DE BRUG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCENTRUM DE BRUG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCENTRUM DE BRUG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCENTRUM DE BRUG. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

 • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

 • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

 • Carrossier- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GAST & THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

 • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TORNADOTRANS

  Type: Vaste Job

  Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

 • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DELAVI

  Type: Vaste Job

  Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

 • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCENTRUM DE BRUG in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCENTRUM DE BRUG in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCENTRUM DE BRUG. Laat een reactie achter voor JEUGDCENTRUM DE BRUG. JEUGDCENTRUM DE BRUG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCENTRUM DE BRUG. Leave a respond for JEUGDCENTRUM DE BRUG. JEUGDCENTRUM DE BRUG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCENTRUM DE BRUG op de google maps. Adres en contacten JEUGDCENTRUM DE BRUG
Location of JEUGDCENTRUM DE BRUG on the google maps. Address and contacts of JEUGDCENTRUM DE BRUG

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCENTRUM DE BRUG JEUGDCENTRUM DE BRUG: LAMINOIRS DE LONGTAIN - EXMA SA | ALTA RIPA II NV | LA P?TTY P?TES II | BRUYNINCKX | MOVIE MAX MOVIESTORES

Other related companies as JEUGDCENTRUM DE BRUG: LAMINOIRS DE LONGTAIN - EXMA SA | ALTA RIPA II NV | LA P?TTY P?TES II | BRUYNINCKX | MOVIE MAX MOVIESTORES

JEUGDCENTRUM DE BRUG is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCENTRUM DE BRUG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf JEUGDCENTRUM DE BRUG bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 236; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCENTRUM DE BRUG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCENTRUM DE BRUG is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCENTRUM DE BRUG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCENTRUM DE BRUG, openstaande posities, locatie van JEUGDCENTRUM DE BRUG op de kaart.

JEUGDCENTRUM DE BRUG is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCENTRUM DE BRUG, company assigned to the tax number BE09060943603. The company JEUGDCENTRUM DE BRUG is located at the address: OTEGEMSTRAAT 236; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCENTRUM DE BRUG were not found.
The main activity of JEUGDCENTRUM DE BRUG is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCENTRUM DE BRUG is not available. You also can look at reviews of JEUGDCENTRUM DE BRUG, open positions, location of JEUGDCENTRUM DE BRUG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCENTRUM DE BRUG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCENTRUM DE BRUG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCENTRUM DE BRUG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCENTRUM DE BRUG, employees, financial statistics.