MOVIE MAX MOVIESTORES

Contactgegevens MOVIE MAX MOVIESTORES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOVIE MAX MOVIESTORES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOVIE MAX MOVIESTORES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOTENSESTEENWEG 497; 2100; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 33250372 (+32-33250372) 33250372 (+32-33250372)

Fax (fax): +32 (50) 517-72-20 +32 (50) 517-72-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOVIE MAX MOVIESTORES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOVIE MAX MOVIESTORES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOVIE MAX MOVIESTORES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOVIE MAX MOVIESTORES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOVIE MAX MOVIESTORES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOVIE MAX MOVIESTORES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOVIE MAX MOVIESTORES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOVIE MAX MOVIESTORES
Products information MOVIE MAX MOVIESTORES

BTW identificatienummer (tax): BE09302093505
Ondernemingsnummer: 4164611816
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MOVIE MAX MOVIESTORES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOVIE MAX MOVIESTORES
(Get full report from official database of BE for MOVIE MAX MOVIESTORES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOVIE MAX MOVIESTORES
Addition kinds of activities for MOVIE MAX MOVIESTORES

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
284204. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical
51490504. Frisdranken | Soft drinks

Werken bij MOVIE MAX MOVIESTORES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOVIE MAX MOVIESTORES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOVIE MAX MOVIESTORES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOVIE MAX MOVIESTORES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van MOVIE MAX MOVIESTORES in sociale netwerken
Look for responds of MOVIE MAX MOVIESTORES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOVIE MAX MOVIESTORES. Laat een reactie achter voor MOVIE MAX MOVIESTORES. MOVIE MAX MOVIESTORES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOVIE MAX MOVIESTORES. Leave a respond for MOVIE MAX MOVIESTORES. MOVIE MAX MOVIESTORES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOVIE MAX MOVIESTORES op de google maps. Adres en contacten MOVIE MAX MOVIESTORES
Location of MOVIE MAX MOVIESTORES on the google maps. Address and contacts of MOVIE MAX MOVIESTORES

Andere gerelateerde bedrijven als come MOVIE MAX MOVIESTORES MOVIE MAX MOVIESTORES: ISY BRACHOT | JOSEPH BODART ASSURANCES SA | Evrard Marc | DE TROCH | CENTRE P.M.S.

Other related companies as MOVIE MAX MOVIESTORES: ISY BRACHOT | JOSEPH BODART ASSURANCES SA | Evrard Marc | DE TROCH | CENTRE P.M.S.

MOVIE MAX MOVIESTORES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOVIE MAX MOVIESTORES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09302093505. Het bedrijf MOVIE MAX MOVIESTORES bevindt zich op het adres: SCHOTENSESTEENWEG 497; 2100; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuur video and audio. Producten gemaakt in MOVIE MAX MOVIESTORES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOVIE MAX MOVIESTORES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOVIE MAX MOVIESTORES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOVIE MAX MOVIESTORES, openstaande posities, locatie van MOVIE MAX MOVIESTORES op de kaart.

MOVIE MAX MOVIESTORES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOVIE MAX MOVIESTORES, company assigned to the tax number BE09302093505. The company MOVIE MAX MOVIESTORES is located at the address: SCHOTENSESTEENWEG 497; 2100; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuur video and audio. Products created in MOVIE MAX MOVIESTORES were not found.
The main activity of MOVIE MAX MOVIESTORES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MOVIE MAX MOVIESTORES is not available. You also can look at reviews of MOVIE MAX MOVIESTORES, open positions, location of MOVIE MAX MOVIESTORES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOVIE MAX MOVIESTORES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOVIE MAX MOVIESTORES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOVIE MAX MOVIESTORES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOVIE MAX MOVIESTORES, employees, financial statistics.