JEUGDCENTRUM BERGENDRIES

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • JEUGDCENTRUM BERGENDRIES
Private companiesInsurance Carriers • JEUGDCENTRUM BERGENDRIES

Contactgegevens JEUGDCENTRUM BERGENDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCENTRUM BERGENDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCENTRUM BERGENDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEEBRUGGENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93494633 (+32-93494633) 93494633 (+32-93494633)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCENTRUM BERGENDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCENTRUM BERGENDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCENTRUM BERGENDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCENTRUM BERGENDRIES
Products information JEUGDCENTRUM BERGENDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JEUGDCENTRUM BERGENDRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCENTRUM BERGENDRIES
(Get full report from official database of BE for JEUGDCENTRUM BERGENDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCENTRUM BERGENDRIES
Addition kinds of activities for JEUGDCENTRUM BERGENDRIES

078300. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
355200. Textielmachines | Textile machinery
23999912. Banddeksels | Tire covers
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
33560600. Titanium | Titanium
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices
62319901. Commodity contract uitwisseling | Commodity contract exchanges

Werken bij JEUGDCENTRUM BERGENDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCENTRUM BERGENDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

 • Administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

 • Telefonist (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

 • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

 • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

 • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

 • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

 • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

  Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCENTRUM BERGENDRIES in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. Laat een reactie achter voor JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. JEUGDCENTRUM BERGENDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. Leave a respond for JEUGDCENTRUM BERGENDRIES. JEUGDCENTRUM BERGENDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCENTRUM BERGENDRIES op de google maps. Adres en contacten JEUGDCENTRUM BERGENDRIES
Location of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES on the google maps. Address and contacts of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCENTRUM BERGENDRIES JEUGDCENTRUM BERGENDRIES: ACER | L. DECLERCK | OST?OPATHE SALAVERRIA R. | Amerplastics Europa NV | Les Saveurs du Monde (Best Western)

Other related companies as JEUGDCENTRUM BERGENDRIES: ACER | L. DECLERCK | OST?OPATHE SALAVERRIA R. | Amerplastics Europa NV | Les Saveurs du Monde (Best Western)

JEUGDCENTRUM BERGENDRIES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf JEUGDCENTRUM BERGENDRIES bevindt zich op het adres: TWEEBRUGGENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCENTRUM BERGENDRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCENTRUM BERGENDRIES is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCENTRUM BERGENDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, openstaande posities, locatie van JEUGDCENTRUM BERGENDRIES op de kaart.

JEUGDCENTRUM BERGENDRIES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, company assigned to the tax number BE05619201660. The company JEUGDCENTRUM BERGENDRIES is located at the address: TWEEBRUGGENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCENTRUM BERGENDRIES were not found.
The main activity of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES is not available. You also can look at reviews of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, open positions, location of JEUGDCENTRUM BERGENDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCENTRUM BERGENDRIES, employees, financial statistics.