Les Saveurs du Monde (Best Western)

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Les Saveurs du Monde (Best Western)
Private companiesInsurance Carriers • Les Saveurs du Monde (Best Western)

Contactgegevens Les Saveurs du Monde (Best Western): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Saveurs du Monde (Best Western): address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Saveurs du Monde (Best Western)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Artisans, 1, België

Telefoon (phone): +32 (69) 660-15-26 +32 (69) 660-15-26

Fax (fax): +32 (60) 451-49-40 +32 (60) 451-49-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Saveurs du Monde (Best Western): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Saveurs du Monde (Best Western)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Saveurs du Monde (Best Western)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Saveurs du Monde (Best Western), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Saveurs du Monde (Best Western). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Saveurs du Monde (Best Western), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Saveurs du Monde (Best Western). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Saveurs du Monde (Best Western)
Products information Les Saveurs du Monde (Best Western)

BTW identificatienummer (tax): BE07135864257
Ondernemingsnummer: 1023895263
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Les Saveurs du Monde (Best Western) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Saveurs du Monde (Best Western)
(Get full report from official database of BE for Les Saveurs du Monde (Best Western))

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Saveurs du Monde (Best Western)
Addition kinds of activities for Les Saveurs du Monde (Best Western)

3221. Glascontainers | Glass containers
286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china
56329906. hoedenzaak | Millinery
57319900. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec

Werken bij Les Saveurs du Monde (Best Western): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Saveurs du Monde (Best Western): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Saveurs du Monde (Best Western). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Saveurs du Monde (Best Western). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van Les Saveurs du Monde (Best Western) in sociale netwerken
Look for responds of Les Saveurs du Monde (Best Western) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Saveurs du Monde (Best Western). Laat een reactie achter voor Les Saveurs du Monde (Best Western). Les Saveurs du Monde (Best Western) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Saveurs du Monde (Best Western). Leave a respond for Les Saveurs du Monde (Best Western). Les Saveurs du Monde (Best Western) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Saveurs du Monde (Best Western) op de google maps. Adres en contacten Les Saveurs du Monde (Best Western)
Location of Les Saveurs du Monde (Best Western) on the google maps. Address and contacts of Les Saveurs du Monde (Best Western)

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Saveurs du Monde (Best Western) Les Saveurs du Monde (Best Western): MORTELMANS THUISVERPLEGING BVB BVBA | AMAAT DE COSTER | JEAN-MARIE GRANDJEAN | TELEBOETIEK | Mottard Anne-Fran?oise

Other related companies as Les Saveurs du Monde (Best Western): MORTELMANS THUISVERPLEGING BVB BVBA | AMAAT DE COSTER | JEAN-MARIE GRANDJEAN | TELEBOETIEK | Mottard Anne-Fran?oise

Les Saveurs du Monde (Best Western) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Saveurs du Monde (Best Western), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07135864257. Het bedrijf Les Saveurs du Monde (Best Western) bevindt zich op het adres: Rue des Artisans, 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is restaurants. Producten gemaakt in Les Saveurs du Monde (Best Western) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les Saveurs du Monde (Best Western) is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Saveurs du Monde (Best Western) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Saveurs du Monde (Best Western), openstaande posities, locatie van Les Saveurs du Monde (Best Western) op de kaart.

Les Saveurs du Monde (Best Western) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Saveurs du Monde (Best Western), company assigned to the tax number BE07135864257. The company Les Saveurs du Monde (Best Western) is located at the address: Rue des Artisans, 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is restaurants. Products created in Les Saveurs du Monde (Best Western) were not found.
The main activity of Les Saveurs du Monde (Best Western) is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Saveurs du Monde (Best Western) is not available. You also can look at reviews of Les Saveurs du Monde (Best Western), open positions, location of Les Saveurs du Monde (Best Western) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Saveurs du Monde (Best Western), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Saveurs du Monde (Best Western), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Saveurs du Monde (Best Western), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Saveurs du Monde (Best Western), employees, financial statistics.