JEUGDATELJEE KUURNE

Contactgegevens JEUGDATELJEE KUURNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDATELJEE KUURNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDATELJEE KUURNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEERBAAN 44; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56716220 (+32-56716220) 56716220 (+32-56716220)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDATELJEE KUURNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDATELJEE KUURNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDATELJEE KUURNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDATELJEE KUURNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDATELJEE KUURNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDATELJEE KUURNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDATELJEE KUURNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDATELJEE KUURNE
Products information JEUGDATELJEE KUURNE

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEUGDATELJEE KUURNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDATELJEE KUURNE
(Get full report from official database of BE for JEUGDATELJEE KUURNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDATELJEE KUURNE
Addition kinds of activities for JEUGDATELJEE KUURNE

371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
30691504. Grommets, rubber | Grommets, rubber

Werken bij JEUGDATELJEE KUURNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDATELJEE KUURNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDATELJEE KUURNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDATELJEE KUURNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

 • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

 • Kelner (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

 • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

 • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

 • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TAXI MARC

  Type: Studentenjob

  Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

 • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

 • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: WAASSOLAR

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

 • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

 • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DELY MARC

  Type: Flexijob

  prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van JEUGDATELJEE KUURNE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDATELJEE KUURNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDATELJEE KUURNE. Laat een reactie achter voor JEUGDATELJEE KUURNE. JEUGDATELJEE KUURNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDATELJEE KUURNE. Leave a respond for JEUGDATELJEE KUURNE. JEUGDATELJEE KUURNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDATELJEE KUURNE op de google maps. Adres en contacten JEUGDATELJEE KUURNE
Location of JEUGDATELJEE KUURNE on the google maps. Address and contacts of JEUGDATELJEE KUURNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDATELJEE KUURNE JEUGDATELJEE KUURNE: IPPA | Van Caubergh G | GARAGE CONINCK | BOUFFIOUX-PUTZEYS | Almex Interpack bvba

Other related companies as JEUGDATELJEE KUURNE: IPPA | Van Caubergh G | GARAGE CONINCK | BOUFFIOUX-PUTZEYS | Almex Interpack bvba

JEUGDATELJEE KUURNE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDATELJEE KUURNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf JEUGDATELJEE KUURNE bevindt zich op het adres: HEERBAAN 44; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDATELJEE KUURNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDATELJEE KUURNE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDATELJEE KUURNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDATELJEE KUURNE, openstaande posities, locatie van JEUGDATELJEE KUURNE op de kaart.

JEUGDATELJEE KUURNE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDATELJEE KUURNE, company assigned to the tax number BE06585174560. The company JEUGDATELJEE KUURNE is located at the address: HEERBAAN 44; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDATELJEE KUURNE were not found.
The main activity of JEUGDATELJEE KUURNE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDATELJEE KUURNE is not available. You also can look at reviews of JEUGDATELJEE KUURNE, open positions, location of JEUGDATELJEE KUURNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDATELJEE KUURNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDATELJEE KUURNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDATELJEE KUURNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDATELJEE KUURNE, employees, financial statistics.