BOUFFIOUX-PUTZEYS

Contactgegevens BOUFFIOUX-PUTZEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUFFIOUX-PUTZEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUFFIOUX-PUTZEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?ON-DUMONT 3; 5081; LA BRUYERE, België

Telefoon (phone): 81567282 (+32-81567282) 81567282 (+32-81567282)

Fax (fax): +32 (53) 369-92-31 +32 (53) 369-92-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUFFIOUX-PUTZEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUFFIOUX-PUTZEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUFFIOUX-PUTZEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUFFIOUX-PUTZEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUFFIOUX-PUTZEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUFFIOUX-PUTZEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUFFIOUX-PUTZEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUFFIOUX-PUTZEYS
Products information BOUFFIOUX-PUTZEYS

BTW identificatienummer (tax): BE06399505615
Ondernemingsnummer: 6315734863
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BOUFFIOUX-PUTZEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUFFIOUX-PUTZEYS
(Get full report from official database of BE for BOUFFIOUX-PUTZEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUFFIOUX-PUTZEYS
Addition kinds of activities for BOUFFIOUX-PUTZEYS

259999. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
283601. Bloedderivaten | Blood derivatives
326905. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
344306. Voeringen / voering | Liners/lining
354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
31110406. Kantleer | Lace leather
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal

Werken bij BOUFFIOUX-PUTZEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUFFIOUX-PUTZEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUFFIOUX-PUTZEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUFFIOUX-PUTZEYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

Zoek naar antwoorden van BOUFFIOUX-PUTZEYS in sociale netwerken
Look for responds of BOUFFIOUX-PUTZEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUFFIOUX-PUTZEYS. Laat een reactie achter voor BOUFFIOUX-PUTZEYS. BOUFFIOUX-PUTZEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUFFIOUX-PUTZEYS. Leave a respond for BOUFFIOUX-PUTZEYS. BOUFFIOUX-PUTZEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUFFIOUX-PUTZEYS op de google maps. Adres en contacten BOUFFIOUX-PUTZEYS
Location of BOUFFIOUX-PUTZEYS on the google maps. Address and contacts of BOUFFIOUX-PUTZEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUFFIOUX-PUTZEYS BOUFFIOUX-PUTZEYS: MARC MAES | JEPAGRO GLASWERKEN | LUYTEN RONALD | Taxi middenkust (Mario) | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as BOUFFIOUX-PUTZEYS: MARC MAES | JEPAGRO GLASWERKEN | LUYTEN RONALD | Taxi middenkust (Mario) | PHARMACIES DE GARDE

BOUFFIOUX-PUTZEYS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUFFIOUX-PUTZEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06399505615. Het bedrijf BOUFFIOUX-PUTZEYS bevindt zich op het adres: RUE L?ON-DUMONT 3; 5081; LA BRUYERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUFFIOUX-PUTZEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUFFIOUX-PUTZEYS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUFFIOUX-PUTZEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUFFIOUX-PUTZEYS, openstaande posities, locatie van BOUFFIOUX-PUTZEYS op de kaart.

BOUFFIOUX-PUTZEYS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUFFIOUX-PUTZEYS, company assigned to the tax number BE06399505615. The company BOUFFIOUX-PUTZEYS is located at the address: RUE L?ON-DUMONT 3; 5081; LA BRUYERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in BOUFFIOUX-PUTZEYS were not found.
The main activity of BOUFFIOUX-PUTZEYS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUFFIOUX-PUTZEYS is not available. You also can look at reviews of BOUFFIOUX-PUTZEYS, open positions, location of BOUFFIOUX-PUTZEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUFFIOUX-PUTZEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUFFIOUX-PUTZEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUFFIOUX-PUTZEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUFFIOUX-PUTZEYS, employees, financial statistics.