ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN

Contactgegevens ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATRIOTTENSTRAAT 27; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32189029 32189029

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN
Products information ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN
(Get full report from official database of BE for ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN
Addition kinds of activities for ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
5551. Boothandelaars | Boat dealers
12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
51530203. Bonen, unshelled | Beans, unshelled
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)

Werken bij ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. Laat een reactie achter voor ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. Leave a respond for ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN. ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN op de google maps. Adres en contacten ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN
Location of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN on the google maps. Address and contacts of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN: Mattan-Intersafe | ENTREPRISES LARDINOIS | Demarche V | SUZANNE Y.T. ROLLET | WOQATS SA

Other related companies as ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN: Mattan-Intersafe | ENTREPRISES LARDINOIS | Demarche V | SUZANNE Y.T. ROLLET | WOQATS SA

ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN bevindt zich op het adres: PATRIOTTENSTRAAT 27; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, openstaande posities, locatie van ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN op de kaart.

ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, company assigned to the tax number BE03925933837. The company ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN is located at the address: PATRIOTTENSTRAAT 27; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN were not found.
The main activity of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN is not available. You also can look at reviews of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, open positions, location of ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBURO VOOR ZELFBEHEERDE BEDRIJVEN, employees, financial statistics.