WOQATS SA

Contactgegevens WOQATS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOQATS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOQATS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dreve Richelle 161 Bat A, Waterloo, BE 1410 BELGIUM, België

Telefoon (phone): 3223570570 3223570571 3223570570 3223570571

Fax (fax): +32 (50) 950-91-61 +32 (50) 950-91-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOQATS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOQATS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOQATS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOQATS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOQATS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOQATS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOQATS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOQATS SA
Products information WOQATS SA

BTW identificatienummer (tax): BE08577545166
Ondernemingsnummer: 1157104492
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in WOQATS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOQATS SA
(Get full report from official database of BE for WOQATS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOQATS SA
Addition kinds of activities for WOQATS SA

3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
23699905. Speelpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Play suits: girls', children's, and infants'
24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
51120502. Bestandsmappen | File folders
73840100. Fotografische diensten | Photographic services

Werken bij WOQATS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOQATS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOQATS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOQATS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

Zoek naar antwoorden van WOQATS SA in sociale netwerken
Look for responds of WOQATS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOQATS SA. Laat een reactie achter voor WOQATS SA. WOQATS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOQATS SA. Leave a respond for WOQATS SA. WOQATS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOQATS SA op de google maps. Adres en contacten WOQATS SA
Location of WOQATS SA on the google maps. Address and contacts of WOQATS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come WOQATS SA WOQATS SA: WIM TITECA | Dirk | Klels M | GIARDELLI BABYSPECIAALZAAK | WESTLEASE

Other related companies as WOQATS SA: WIM TITECA | Dirk | Klels M | GIARDELLI BABYSPECIAALZAAK | WESTLEASE

WOQATS SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOQATS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08577545166. Het bedrijf WOQATS SA bevindt zich op het adres: Dreve Richelle 161 Bat A, Waterloo, BE 1410 BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 896,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in WOQATS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WOQATS SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOQATS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOQATS SA, openstaande posities, locatie van WOQATS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WOQATS SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOQATS SA, company assigned to the tax number BE08577545166. The company WOQATS SA is located at the address: Dreve Richelle 161 Bat A, Waterloo, BE 1410 BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 896,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in WOQATS SA were not found.
The main activity of WOQATS SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WOQATS SA is not available. You also can look at reviews of WOQATS SA, open positions, location of WOQATS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOQATS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOQATS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOQATS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOQATS SA, employees, financial statistics.