AXION DJ TEAM

Contactgegevens AXION DJ TEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXION DJ TEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXION DJ TEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOUDEWIJNLAAN 14 BUS 2; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 475776234 (+32-475776234) 475776234 (+32-475776234)

Fax (fax): +32 (87) 752-82-17 +32 (87) 752-82-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXION DJ TEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXION DJ TEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXION DJ TEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXION DJ TEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXION DJ TEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXION DJ TEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXION DJ TEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXION DJ TEAM
Products information AXION DJ TEAM

BTW identificatienummer (tax): BE07572570800
Ondernemingsnummer: 1396881103
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

verhuur licht & geluid,DJ,draadloze micro?s,sinterklaas,paashaas,kerstman,disk jockeys,PA,karaoke,clown.^^verhuur licht & geluid,DJ,karaoke,PA,draadloze micro?s,sinterklaas,paashaas,kerstman,clown,disk jockeys.

Product categorie (product category): Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXION DJ TEAM
(Get full report from official database of BE for AXION DJ TEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXION DJ TEAM
Addition kinds of activities for AXION DJ TEAM

3531. Bouwmachines | Construction machinery
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type
39440314. puzzels | Puzzles
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
95120203. Wind en water erosie controle agentschap, overheid | Wind and water erosion control agency, government

Werken bij AXION DJ TEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXION DJ TEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXION DJ TEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXION DJ TEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van AXION DJ TEAM in sociale netwerken
Look for responds of AXION DJ TEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXION DJ TEAM. Laat een reactie achter voor AXION DJ TEAM. AXION DJ TEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXION DJ TEAM. Leave a respond for AXION DJ TEAM. AXION DJ TEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXION DJ TEAM op de google maps. Adres en contacten AXION DJ TEAM
Location of AXION DJ TEAM on the google maps. Address and contacts of AXION DJ TEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come AXION DJ TEAM AXION DJ TEAM: FRANCIS BENOIT | K.V.K. TIENEN | ANDRE DEBRUYNE | Dominique | D. CORNELISSENS

Other related companies as AXION DJ TEAM: FRANCIS BENOIT | K.V.K. TIENEN | ANDRE DEBRUYNE | Dominique | D. CORNELISSENS

AXION DJ TEAM is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXION DJ TEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07572570800. Het bedrijf AXION DJ TEAM bevindt zich op het adres: BOUDEWIJNLAAN 14 BUS 2; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Lijst met producten zijn verhuur licht & geluid,DJ,draadloze micro?s,sinterklaas,paashaas,kerstman,disk jockeys,PA,karaoke,clown.^^verhuur licht & geluid,DJ,karaoke,PA,draadloze micro?s,sinterklaas,paashaas,kerstman,clown,disk jockeys..
De hoofdactiviteit van AXION DJ TEAM is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXION DJ TEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXION DJ TEAM, openstaande posities, locatie van AXION DJ TEAM op de kaart.

AXION DJ TEAM is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXION DJ TEAM, company assigned to the tax number BE07572570800. The company AXION DJ TEAM is located at the address: BOUDEWIJNLAAN 14 BUS 2; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. List of products are verhuur licht & geluid,DJ,draadloze micro?s,sinterklaas,paashaas,kerstman,disk jockeys,PA,karaoke,clown.^^verhuur licht & geluid,DJ,karaoke,PA,draadloze micro?s,sinterklaas,paashaas,kerstman,clown,disk jockeys..
The main activity of AXION DJ TEAM is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AXION DJ TEAM is not available. You also can look at reviews of AXION DJ TEAM, open positions, location of AXION DJ TEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXION DJ TEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXION DJ TEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXION DJ TEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXION DJ TEAM, employees, financial statistics.