FRANCIS BENOIT

Contactgegevens FRANCIS BENOIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS BENOIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS BENOIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AISOMONT 33BB; 4980; TROIS-PONTS, België

Telefoon (phone): 80880728 (+32-80880728) 80880728 (+32-80880728)

Fax (fax): +32 (84) 911-41-75 +32 (84) 911-41-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS BENOIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS BENOIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS BENOIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS BENOIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS BENOIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS BENOIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS BENOIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS BENOIT
Products information FRANCIS BENOIT

BTW identificatienummer (tax): BE05361572265
Ondernemingsnummer: 9414154052
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FRANCIS BENOIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS BENOIT
(Get full report from official database of BE for FRANCIS BENOIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS BENOIT
Addition kinds of activities for FRANCIS BENOIT

511205. Office filing levert | Office filing supplies
20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
20960101. Aardappelstokken | Potato sticks
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
32950217. Silicon, ultra hoge zuiverheid: behandeld | Silicon, ultra high purity: treated
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec

Werken bij FRANCIS BENOIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS BENOIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS BENOIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS BENOIT. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Student Billing (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    _

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van FRANCIS BENOIT in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS BENOIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS BENOIT. Laat een reactie achter voor FRANCIS BENOIT. FRANCIS BENOIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS BENOIT. Leave a respond for FRANCIS BENOIT. FRANCIS BENOIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS BENOIT op de google maps. Adres en contacten FRANCIS BENOIT
Location of FRANCIS BENOIT on the google maps. Address and contacts of FRANCIS BENOIT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS BENOIT FRANCIS BENOIT: MARC TUYTENS | Jardin des Forges (Le) | JULES BESSELING | Jonckers Medical S.A. | T?L?COM CORNER

Other related companies as FRANCIS BENOIT: MARC TUYTENS | Jardin des Forges (Le) | JULES BESSELING | Jonckers Medical S.A. | T?L?COM CORNER

FRANCIS BENOIT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS BENOIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361572265. Het bedrijf FRANCIS BENOIT bevindt zich op het adres: AISOMONT 33BB; 4980; TROIS-PONTS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in FRANCIS BENOIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIS BENOIT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS BENOIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS BENOIT, openstaande posities, locatie van FRANCIS BENOIT op de kaart.

FRANCIS BENOIT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS BENOIT, company assigned to the tax number BE05361572265. The company FRANCIS BENOIT is located at the address: AISOMONT 33BB; 4980; TROIS-PONTS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in FRANCIS BENOIT were not found.
The main activity of FRANCIS BENOIT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS BENOIT is not available. You also can look at reviews of FRANCIS BENOIT, open positions, location of FRANCIS BENOIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS BENOIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS BENOIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS BENOIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS BENOIT, employees, financial statistics.