Jonckers Medical S.A.

Contactgegevens Jonckers Medical S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jonckers Medical S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jonckers Medical S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Fernand Demets 23 1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jonckers Medical S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jonckers Medical S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jonckers Medical S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jonckers Medical S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jonckers Medical S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jonckers Medical S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jonckers Medical S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jonckers Medical S.A.
Products information Jonckers Medical S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07516815185
Ondernemingsnummer: 7507751464
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Medical appliances and systems

Product categorie (product category): Equipment For Hospitals And Rehabilitation Clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jonckers Medical S.A.
(Get full report from official database of BE for Jonckers Medical S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jonckers Medical S.A.
Addition kinds of activities for Jonckers Medical S.A.

22210303. Platte pannenkoeken | Flat crepes
23960203. Passementeries | Passementeries
36480201. spotlights | Spotlights
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
52510101. kettingzagen | Chainsaws

Werken bij Jonckers Medical S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jonckers Medical S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jonckers Medical S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jonckers Medical S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van Jonckers Medical S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jonckers Medical S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jonckers Medical S.A.. Laat een reactie achter voor Jonckers Medical S.A.. Jonckers Medical S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jonckers Medical S.A.. Leave a respond for Jonckers Medical S.A.. Jonckers Medical S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jonckers Medical S.A. op de google maps. Adres en contacten Jonckers Medical S.A.
Location of Jonckers Medical S.A. on the google maps. Address and contacts of Jonckers Medical S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jonckers Medical S.A. Jonckers Medical S.A.: Pearle Vision Center | Vets-Van Roost | ROBERT DE RECHTER | CARLO DEWELDE | HONOREZ

Other related companies as Jonckers Medical S.A.: Pearle Vision Center | Vets-Van Roost | ROBERT DE RECHTER | CARLO DEWELDE | HONOREZ

Jonckers Medical S.A. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jonckers Medical S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07516815185. Het bedrijf Jonckers Medical S.A. bevindt zich op het adres: Quai Fernand Demets 23 1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipment For Hospitals And Rehabilitation Clinics. Lijst met producten zijn Medical appliances and systems.
De hoofdactiviteit van Jonckers Medical S.A. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jonckers Medical S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jonckers Medical S.A., openstaande posities, locatie van Jonckers Medical S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jonckers Medical S.A. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jonckers Medical S.A., company assigned to the tax number BE07516815185. The company Jonckers Medical S.A. is located at the address: Quai Fernand Demets 23 1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipment For Hospitals And Rehabilitation Clinics. List of products are Medical appliances and systems.
The main activity of Jonckers Medical S.A. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jonckers Medical S.A. is not available. You also can look at reviews of Jonckers Medical S.A., open positions, location of Jonckers Medical S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jonckers Medical S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jonckers Medical S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jonckers Medical S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jonckers Medical S.A., employees, financial statistics.