HUIS DANROE

Contactgegevens HUIS DANROE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DANROE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DANROE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 5; 1861; MEISE, België

Telefoon (phone): 22694724 (+32-22694724) 22694724 (+32-22694724)

Fax (fax): +32 (81) 201-28-29 +32 (81) 201-28-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DANROE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DANROE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DANROE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DANROE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DANROE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DANROE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DANROE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DANROE
Products information HUIS DANROE

BTW identificatienummer (tax): BE08683013916
Ondernemingsnummer: 2809448242
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HUIS DANROE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DANROE
(Get full report from official database of BE for HUIS DANROE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DANROE
Addition kinds of activities for HUIS DANROE

2075. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
36749916. transistors | Transistors
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
67940000. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec

Werken bij HUIS DANROE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DANROE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DANROE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DANROE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van HUIS DANROE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DANROE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DANROE. Laat een reactie achter voor HUIS DANROE. HUIS DANROE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DANROE. Leave a respond for HUIS DANROE. HUIS DANROE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DANROE op de google maps. Adres en contacten HUIS DANROE
Location of HUIS DANROE on the google maps. Address and contacts of HUIS DANROE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DANROE HUIS DANROE: Domi-Soins-Service SPRL | L. VERDYCK | RENAUD DE BRIEY | KARL ZAUN | Wuytens L

Other related companies as HUIS DANROE: Domi-Soins-Service SPRL | L. VERDYCK | RENAUD DE BRIEY | KARL ZAUN | Wuytens L

HUIS DANROE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DANROE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08683013916. Het bedrijf HUIS DANROE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 5; 1861; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in HUIS DANROE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DANROE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DANROE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DANROE, openstaande posities, locatie van HUIS DANROE op de kaart.

HUIS DANROE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DANROE, company assigned to the tax number BE08683013916. The company HUIS DANROE is located at the address: STATIONSSTRAAT 5; 1861; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in HUIS DANROE were not found.
The main activity of HUIS DANROE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DANROE is not available. You also can look at reviews of HUIS DANROE, open positions, location of HUIS DANROE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DANROE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DANROE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DANROE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DANROE, employees, financial statistics.