RENAUD DE BRIEY

Contactgegevens RENAUD DE BRIEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENAUD DE BRIEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENAUD DE BRIEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE H?TEL DE VILLE 15; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10244545 (+32-10244545) 10244545 (+32-10244545)

Fax (fax): +32 (83) 640-43-14 +32 (83) 640-43-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENAUD DE BRIEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENAUD DE BRIEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENAUD DE BRIEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENAUD DE BRIEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENAUD DE BRIEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENAUD DE BRIEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENAUD DE BRIEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENAUD DE BRIEY
Products information RENAUD DE BRIEY

BTW identificatienummer (tax): BE09472930908
Ondernemingsnummer: 2997314453
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in RENAUD DE BRIEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENAUD DE BRIEY
(Get full report from official database of BE for RENAUD DE BRIEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENAUD DE BRIEY
Addition kinds of activities for RENAUD DE BRIEY

16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
34299902. Casket hardware | Casket hardware
35599908. Cork werkt machines | Cork working machinery
51490501. Drankconcentraten | Beverage concentrates
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij RENAUD DE BRIEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENAUD DE BRIEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENAUD DE BRIEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENAUD DE BRIEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van RENAUD DE BRIEY in sociale netwerken
Look for responds of RENAUD DE BRIEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENAUD DE BRIEY. Laat een reactie achter voor RENAUD DE BRIEY. RENAUD DE BRIEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENAUD DE BRIEY. Leave a respond for RENAUD DE BRIEY. RENAUD DE BRIEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENAUD DE BRIEY op de google maps. Adres en contacten RENAUD DE BRIEY
Location of RENAUD DE BRIEY on the google maps. Address and contacts of RENAUD DE BRIEY

Andere gerelateerde bedrijven als come RENAUD DE BRIEY RENAUD DE BRIEY: BERNARD BENOIT | Herion Annette | Pastel Boetiek | ISIS | NEW CHINA

Other related companies as RENAUD DE BRIEY: BERNARD BENOIT | Herion Annette | Pastel Boetiek | ISIS | NEW CHINA

RENAUD DE BRIEY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENAUD DE BRIEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09472930908. Het bedrijf RENAUD DE BRIEY bevindt zich op het adres: PLACE H?TEL DE VILLE 15; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in RENAUD DE BRIEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENAUD DE BRIEY is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENAUD DE BRIEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENAUD DE BRIEY, openstaande posities, locatie van RENAUD DE BRIEY op de kaart.

RENAUD DE BRIEY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENAUD DE BRIEY, company assigned to the tax number BE09472930908. The company RENAUD DE BRIEY is located at the address: PLACE H?TEL DE VILLE 15; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in RENAUD DE BRIEY were not found.
The main activity of RENAUD DE BRIEY is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENAUD DE BRIEY is not available. You also can look at reviews of RENAUD DE BRIEY, open positions, location of RENAUD DE BRIEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENAUD DE BRIEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENAUD DE BRIEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENAUD DE BRIEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENAUD DE BRIEY, employees, financial statistics.