JUKE BOX SHOP

Contactgegevens JUKE BOX SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUKE BOX SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUKE BOX SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD ANSPACH 165; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25116751 (+32-25116751) 25116751 (+32-25116751)

Fax (fax): +32 (56) 376-11-26 +32 (56) 376-11-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUKE BOX SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUKE BOX SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUKE BOX SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUKE BOX SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUKE BOX SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUKE BOX SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUKE BOX SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUKE BOX SHOP
Products information JUKE BOX SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE08066131591
Ondernemingsnummer: 7863708496
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in JUKE BOX SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUKE BOX SHOP
(Get full report from official database of BE for JUKE BOX SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUKE BOX SHOP
Addition kinds of activities for JUKE BOX SHOP

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
73710302. Programmaprogramma toepassingen | Software programming applications

Werken bij JUKE BOX SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUKE BOX SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUKE BOX SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUKE BOX SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van JUKE BOX SHOP in sociale netwerken
Look for responds of JUKE BOX SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUKE BOX SHOP. Laat een reactie achter voor JUKE BOX SHOP. JUKE BOX SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUKE BOX SHOP. Leave a respond for JUKE BOX SHOP. JUKE BOX SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUKE BOX SHOP op de google maps. Adres en contacten JUKE BOX SHOP
Location of JUKE BOX SHOP on the google maps. Address and contacts of JUKE BOX SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come JUKE BOX SHOP JUKE BOX SHOP: Imago | PISTE LES FOYANS | MARIE-BLANDINE PETIT | DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE | Van Santfoort Gerda

Other related companies as JUKE BOX SHOP: Imago | PISTE LES FOYANS | MARIE-BLANDINE PETIT | DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE | Van Santfoort Gerda

JUKE BOX SHOP is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUKE BOX SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08066131591. Het bedrijf JUKE BOX SHOP bevindt zich op het adres: BOULEVARD ANSPACH 165; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in JUKE BOX SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUKE BOX SHOP is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUKE BOX SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUKE BOX SHOP, openstaande posities, locatie van JUKE BOX SHOP op de kaart.

JUKE BOX SHOP is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUKE BOX SHOP, company assigned to the tax number BE08066131591. The company JUKE BOX SHOP is located at the address: BOULEVARD ANSPACH 165; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disquaires. Products created in JUKE BOX SHOP were not found.
The main activity of JUKE BOX SHOP is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JUKE BOX SHOP is not available. You also can look at reviews of JUKE BOX SHOP, open positions, location of JUKE BOX SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUKE BOX SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUKE BOX SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUKE BOX SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUKE BOX SHOP, employees, financial statistics.