DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE
Private companiesInsurance Carriers • DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE

Contactgegevens DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROS?E 9; 7623; BRUNEHAUT, België

Telefoon (phone): 69343550 (+32-69343550) 69343550 (+32-69343550)

Fax (fax): +32 (2) 252-82-34 +32 (2) 252-82-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE
Products information DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE

BTW identificatienummer (tax): BE02197235107
Ondernemingsnummer: 6292663574
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE
(Get full report from official database of BE for DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE
Addition kinds of activities for DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE

12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
30890308. Fittings voor pijp, kunststof | Fittings for pipe, plastics
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE in sociale netwerken
Look for responds of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. Laat een reactie achter voor DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. Leave a respond for DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE. DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE op de google maps. Adres en contacten DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE
Location of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE on the google maps. Address and contacts of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE: WERNER MOONENS | DRIES VERWEE | MICRO-PAK 2000-L'INFORMATIQUE ET LE SERVICE EN PLUS | Buelens Optiek BVBA | Naert Johan

Other related companies as DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE: WERNER MOONENS | DRIES VERWEE | MICRO-PAK 2000-L'INFORMATIQUE ET LE SERVICE EN PLUS | Buelens Optiek BVBA | Naert Johan

DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02197235107. Het bedrijf DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE bevindt zich op het adres: RUE ROS?E 9; 7623; BRUNEHAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg. Producten gemaakt in DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, openstaande posities, locatie van DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE op de kaart.

DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, company assigned to the tax number BE02197235107. The company DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE is located at the address: RUE ROS?E 9; 7623; BRUNEHAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Passagiersvervoer over de weg. Products created in DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE were not found.
The main activity of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE is not available. You also can look at reviews of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, open positions, location of DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUJARDIN ET FILS POUR ECOLE, employees, financial statistics.