BOSBOOM INTERNATIONAL

Contactgegevens BOSBOOM INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSBOOM INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSBOOM INTERNATIONAL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): BIRMINGHAM 45; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24792712 (+32-24792712) 24792712 (+32-24792712)

Fax (fax): +32 (82) 538-53-98 +32 (82) 538-53-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSBOOM INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSBOOM INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSBOOM INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSBOOM INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSBOOM INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSBOOM INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSBOOM INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSBOOM INTERNATIONAL
Products information BOSBOOM INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08603912353
Ondernemingsnummer: 6070190429
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BOSBOOM INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSBOOM INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for BOSBOOM INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSBOOM INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for BOSBOOM INTERNATIONAL

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
179901. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories

Werken bij BOSBOOM INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSBOOM INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSBOOM INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSBOOM INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van BOSBOOM INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of BOSBOOM INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSBOOM INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor BOSBOOM INTERNATIONAL. BOSBOOM INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSBOOM INTERNATIONAL. Leave a respond for BOSBOOM INTERNATIONAL. BOSBOOM INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSBOOM INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten BOSBOOM INTERNATIONAL
Location of BOSBOOM INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of BOSBOOM INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSBOOM INTERNATIONAL BOSBOOM INTERNATIONAL: DINO'S | DE LOFT | MARLEEN DEVOS | BENNY HUYGEN | ZWEMVERENIGING WETTHRA

Other related companies as BOSBOOM INTERNATIONAL: DINO'S | DE LOFT | MARLEEN DEVOS | BENNY HUYGEN | ZWEMVERENIGING WETTHRA

BOSBOOM INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSBOOM INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08603912353. Het bedrijf BOSBOOM INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: BIRMINGHAM 45; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bagage and lederwaren Fab. Producten gemaakt in BOSBOOM INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSBOOM INTERNATIONAL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSBOOM INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSBOOM INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van BOSBOOM INTERNATIONAL op de kaart.

BOSBOOM INTERNATIONAL is a company, that was registered 2006 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BOSBOOM INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08603912353. The company BOSBOOM INTERNATIONAL is located at the address: BIRMINGHAM 45; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bagage and lederwaren Fab. Products created in BOSBOOM INTERNATIONAL were not found.
The main activity of BOSBOOM INTERNATIONAL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSBOOM INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of BOSBOOM INTERNATIONAL, open positions, location of BOSBOOM INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSBOOM INTERNATIONAL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSBOOM INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSBOOM INTERNATIONAL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSBOOM INTERNATIONAL, employees, financial statistics.