ZWEMVERENIGING WETTHRA

Contactgegevens ZWEMVERENIGING WETTHRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMVERENIGING WETTHRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMVERENIGING WETTHRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REUKENS 60; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 93696074 (+32-93696074) 93696074 (+32-93696074)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMVERENIGING WETTHRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMVERENIGING WETTHRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMVERENIGING WETTHRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMVERENIGING WETTHRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMVERENIGING WETTHRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMVERENIGING WETTHRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMVERENIGING WETTHRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMVERENIGING WETTHRA
Products information ZWEMVERENIGING WETTHRA

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMVERENIGING WETTHRA
(Get full report from official database of BE for ZWEMVERENIGING WETTHRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMVERENIGING WETTHRA
Addition kinds of activities for ZWEMVERENIGING WETTHRA

01190102. Cowpea boerderij | Cowpea farm
22110306. Basten | Washcloths
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service

Werken bij ZWEMVERENIGING WETTHRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMVERENIGING WETTHRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMVERENIGING WETTHRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMVERENIGING WETTHRA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

 • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

 • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

 • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

 • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

  Regio: WESTKAPELLE

  Bedrijf: MC DONALDS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

 • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: INFANO

  Type: Vaste Job

  Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

 • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

 • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ZWEMVERENIGING WETTHRA in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMVERENIGING WETTHRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMVERENIGING WETTHRA. Laat een reactie achter voor ZWEMVERENIGING WETTHRA. ZWEMVERENIGING WETTHRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMVERENIGING WETTHRA. Leave a respond for ZWEMVERENIGING WETTHRA. ZWEMVERENIGING WETTHRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMVERENIGING WETTHRA op de google maps. Adres en contacten ZWEMVERENIGING WETTHRA
Location of ZWEMVERENIGING WETTHRA on the google maps. Address and contacts of ZWEMVERENIGING WETTHRA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMVERENIGING WETTHRA ZWEMVERENIGING WETTHRA: Morren Luc SPRL | Ma?tre PAVANELLO JEAN-LOUIS | Centre pour Enfants Sourds & Aveugles Parole & Lumi猫re | Dalle G | Eustache

Other related companies as ZWEMVERENIGING WETTHRA: Morren Luc SPRL | Ma?tre PAVANELLO JEAN-LOUIS | Centre pour Enfants Sourds & Aveugles Parole & Lumi猫re | Dalle G | Eustache

ZWEMVERENIGING WETTHRA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMVERENIGING WETTHRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf ZWEMVERENIGING WETTHRA bevindt zich op het adres: REUKENS 60; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMVERENIGING WETTHRA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMVERENIGING WETTHRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMVERENIGING WETTHRA, openstaande posities, locatie van ZWEMVERENIGING WETTHRA op de kaart.

ZWEMVERENIGING WETTHRA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMVERENIGING WETTHRA, company assigned to the tax number BE08038391113. The company ZWEMVERENIGING WETTHRA is located at the address: REUKENS 60; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMVERENIGING WETTHRA is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMVERENIGING WETTHRA is not available. You also can look at reviews of ZWEMVERENIGING WETTHRA, open positions, location of ZWEMVERENIGING WETTHRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMVERENIGING WETTHRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMVERENIGING WETTHRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMVERENIGING WETTHRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMVERENIGING WETTHRA, employees, financial statistics.