Claes B

Contactgegevens Claes B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jorisstraat 6; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 68 51 (+32-011 31 68 51) 011 31 68 51 (+32-011 31 68 51)

Fax (fax): +32 (58) 322-99-74 +32 (58) 322-99-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes B
Products information Claes B

BTW identificatienummer (tax): BE09735504150
Ondernemingsnummer: 3923461914
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Claes B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietitians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes B
(Get full report from official database of BE for Claes B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes B
Addition kinds of activities for Claes B

5063. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
34431002. Windtunnels | Wind tunnels
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
59949901. Magazine stand | Magazine stand
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec

Werken bij Claes B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes B. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van Claes B in sociale netwerken
Look for responds of Claes B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes B. Laat een reactie achter voor Claes B. Claes B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes B. Leave a respond for Claes B. Claes B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes B op de google maps. Adres en contacten Claes B
Location of Claes B on the google maps. Address and contacts of Claes B

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes B Claes B: FLNIPPON EXPRESS BELGIUM NV | Manuel Maison (Pavillon de Chasse) | EUROPA'INT | HENDRIK KEUNEN | TRAITEUR STOCKART

Other related companies as Claes B: FLNIPPON EXPRESS BELGIUM NV | Manuel Maison (Pavillon de Chasse) | EUROPA'INT | HENDRIK KEUNEN | TRAITEUR STOCKART

Claes B is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09735504150. Het bedrijf Claes B bevindt zich op het adres: Sint-Jorisstraat 6; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dietitians. Producten gemaakt in Claes B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes B is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes B, openstaande posities, locatie van Claes B op de kaart.

Claes B is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes B, company assigned to the tax number BE09735504150. The company Claes B is located at the address: Sint-Jorisstraat 6; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dietitians. Products created in Claes B were not found.
The main activity of Claes B is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes B is not available. You also can look at reviews of Claes B, open positions, location of Claes B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes B, employees, financial statistics.