Manuel Maison (Pavillon de Chasse)

Contactgegevens Manuel Maison (Pavillon de Chasse): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Manuel Maison (Pavillon de Chasse): address, phone, fax, email, website, opening hours

Manuel Maison (Pavillon de Chasse)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dinant 90; 5555; Bièvre, België

Telefoon (phone): 061 51 30 33 (+32-061 51 30 33) 061 51 30 33 (+32-061 51 30 33)

Fax (fax): 061 51 30 33 (+32-061 51 30 33) 061 51 30 33 (+32-061 51 30 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Manuel Maison (Pavillon de Chasse): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Manuel Maison (Pavillon de Chasse)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Manuel Maison (Pavillon de Chasse)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Manuel Maison (Pavillon de Chasse), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Manuel Maison (Pavillon de Chasse), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Manuel Maison (Pavillon de Chasse)
Products information Manuel Maison (Pavillon de Chasse)

BTW identificatienummer (tax): BE02497711181
Ondernemingsnummer: 5281372070
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Manuel Maison (Pavillon de Chasse) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Manuel Maison (Pavillon de Chasse)
(Get full report from official database of BE for Manuel Maison (Pavillon de Chasse))

Aanvulling soorten activiteiten voor Manuel Maison (Pavillon de Chasse)
Addition kinds of activities for Manuel Maison (Pavillon de Chasse)

2895. Carbon zwart | Carbon black
285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
50440302. schrijfmachines | Typewriters
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair
86419905. Recreatievereniging | Recreation association

Werken bij Manuel Maison (Pavillon de Chasse): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Manuel Maison (Pavillon de Chasse): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Looking for open vacancies in other companies

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van Manuel Maison (Pavillon de Chasse) in sociale netwerken
Look for responds of Manuel Maison (Pavillon de Chasse) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Laat een reactie achter voor Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Manuel Maison (Pavillon de Chasse) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Leave a respond for Manuel Maison (Pavillon de Chasse). Manuel Maison (Pavillon de Chasse) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Manuel Maison (Pavillon de Chasse) op de google maps. Adres en contacten Manuel Maison (Pavillon de Chasse)
Location of Manuel Maison (Pavillon de Chasse) on the google maps. Address and contacts of Manuel Maison (Pavillon de Chasse)

Andere gerelateerde bedrijven als come Manuel Maison (Pavillon de Chasse) Manuel Maison (Pavillon de Chasse): COLRUYT | Ronny | BELGIAN MAILHOUSE | HERMAN VAN DER BURGHT | Schellaert NV

Other related companies as Manuel Maison (Pavillon de Chasse): COLRUYT | Ronny | BELGIAN MAILHOUSE | HERMAN VAN DER BURGHT | Schellaert NV

Manuel Maison (Pavillon de Chasse) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Manuel Maison (Pavillon de Chasse), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02497711181. Het bedrijf Manuel Maison (Pavillon de Chasse) bevindt zich op het adres: Rue de Dinant 90; 5555; Bièvre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Manuel Maison (Pavillon de Chasse) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Manuel Maison (Pavillon de Chasse) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Manuel Maison (Pavillon de Chasse) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Manuel Maison (Pavillon de Chasse), openstaande posities, locatie van Manuel Maison (Pavillon de Chasse) op de kaart.

Manuel Maison (Pavillon de Chasse) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Manuel Maison (Pavillon de Chasse), company assigned to the tax number BE02497711181. The company Manuel Maison (Pavillon de Chasse) is located at the address: Rue de Dinant 90; 5555; Bièvre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Manuel Maison (Pavillon de Chasse) were not found.
The main activity of Manuel Maison (Pavillon de Chasse) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Manuel Maison (Pavillon de Chasse) is not available. You also can look at reviews of Manuel Maison (Pavillon de Chasse), open positions, location of Manuel Maison (Pavillon de Chasse) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Manuel Maison (Pavillon de Chasse), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Manuel Maison (Pavillon de Chasse), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Manuel Maison (Pavillon de Chasse), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Manuel Maison (Pavillon de Chasse), employees, financial statistics.