Natuurhoekje ('t)

Contactgegevens Natuurhoekje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Natuurhoekje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Natuurhoekje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpstraat 170; 3060; Bertem, België

Telefoon (phone): 016 48 93 12 (+32-016 48 93 12) 016 48 93 12 (+32-016 48 93 12)

Fax (fax): 016 48 93 12 (+32-016 48 93 12) 016 48 93 12 (+32-016 48 93 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Natuurhoekje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Natuurhoekje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Natuurhoekje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Natuurhoekje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Natuurhoekje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Natuurhoekje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Natuurhoekje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Natuurhoekje ('t)
Products information Natuurhoekje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE04896301269
Ondernemingsnummer: 6718658447
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Natuurhoekje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Natuurhoekje ('t)
(Get full report from official database of BE for Natuurhoekje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Natuurhoekje ('t)
Addition kinds of activities for Natuurhoekje ('t)

311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
29110601. Benzeen, gemaakt in raffinaderijen | Benzene, made in refineries
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
33390103. Zinkraffinage (primair), inclusief platen en stof | Zinc refining (primary), including slabs & dust
50490100. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse

Werken bij Natuurhoekje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Natuurhoekje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Natuurhoekje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Natuurhoekje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Natuurhoekje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Natuurhoekje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Natuurhoekje ('t). Laat een reactie achter voor Natuurhoekje ('t). Natuurhoekje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Natuurhoekje ('t). Leave a respond for Natuurhoekje ('t). Natuurhoekje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Natuurhoekje ('t) op de google maps. Adres en contacten Natuurhoekje ('t)
Location of Natuurhoekje ('t) on the google maps. Address and contacts of Natuurhoekje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Natuurhoekje ('t) Natuurhoekje ('t): BUBBELS EN CO | PISTE "ROTHECK" | GEORGETTE DAUGINET | DANNY DE MUYNCK | CHRISTIAN TASIAUX

Other related companies as Natuurhoekje ('t): BUBBELS EN CO | PISTE "ROTHECK" | GEORGETTE DAUGINET | DANNY DE MUYNCK | CHRISTIAN TASIAUX

Natuurhoekje ('t) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Natuurhoekje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04896301269. Het bedrijf Natuurhoekje ('t) bevindt zich op het adres: Dorpstraat 170; 3060; Bertem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Natuurhoekje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Natuurhoekje ('t) is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Natuurhoekje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Natuurhoekje ('t), openstaande posities, locatie van Natuurhoekje ('t) op de kaart.

Natuurhoekje ('t) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Natuurhoekje ('t), company assigned to the tax number BE04896301269. The company Natuurhoekje ('t) is located at the address: Dorpstraat 170; 3060; Bertem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Natuurhoekje ('t) were not found.
The main activity of Natuurhoekje ('t) is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Natuurhoekje ('t) is not available. You also can look at reviews of Natuurhoekje ('t), open positions, location of Natuurhoekje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Natuurhoekje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Natuurhoekje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Natuurhoekje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Natuurhoekje ('t), employees, financial statistics.