ADAS FRITOROUTE SERVICE

Contactgegevens ADAS FRITOROUTE SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAS FRITOROUTE SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAS FRITOROUTE SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CENTRALE 32; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71783090 (+32-71783090) 71783090 (+32-71783090)

Fax (fax): +32 (57) 591-70-49 +32 (57) 591-70-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAS FRITOROUTE SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAS FRITOROUTE SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAS FRITOROUTE SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAS FRITOROUTE SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAS FRITOROUTE SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAS FRITOROUTE SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAS FRITOROUTE SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAS FRITOROUTE SERVICE
Products information ADAS FRITOROUTE SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE06077056884
Ondernemingsnummer: 6232788085
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ADAS FRITOROUTE SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAS FRITOROUTE SERVICE
(Get full report from official database of BE for ADAS FRITOROUTE SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAS FRITOROUTE SERVICE
Addition kinds of activities for ADAS FRITOROUTE SERVICE

358299. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
34699914. Rigidizing metal | Rigidizing metal
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij ADAS FRITOROUTE SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAS FRITOROUTE SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAS FRITOROUTE SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAS FRITOROUTE SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van ADAS FRITOROUTE SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ADAS FRITOROUTE SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAS FRITOROUTE SERVICE. Laat een reactie achter voor ADAS FRITOROUTE SERVICE. ADAS FRITOROUTE SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAS FRITOROUTE SERVICE. Leave a respond for ADAS FRITOROUTE SERVICE. ADAS FRITOROUTE SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAS FRITOROUTE SERVICE op de google maps. Adres en contacten ADAS FRITOROUTE SERVICE
Location of ADAS FRITOROUTE SERVICE on the google maps. Address and contacts of ADAS FRITOROUTE SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAS FRITOROUTE SERVICE ADAS FRITOROUTE SERVICE: HAIRSTYLING ROGER | JAN WILLEMS | Bouquet Vénitien | M.T. CHAUFFAGE SCRL | GEORGES MOOR

Other related companies as ADAS FRITOROUTE SERVICE: HAIRSTYLING ROGER | JAN WILLEMS | Bouquet Vénitien | M.T. CHAUFFAGE SCRL | GEORGES MOOR

ADAS FRITOROUTE SERVICE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAS FRITOROUTE SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06077056884. Het bedrijf ADAS FRITOROUTE SERVICE bevindt zich op het adres: RUE DE LA CENTRALE 32; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in ADAS FRITOROUTE SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADAS FRITOROUTE SERVICE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAS FRITOROUTE SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAS FRITOROUTE SERVICE, openstaande posities, locatie van ADAS FRITOROUTE SERVICE op de kaart.

ADAS FRITOROUTE SERVICE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAS FRITOROUTE SERVICE, company assigned to the tax number BE06077056884. The company ADAS FRITOROUTE SERVICE is located at the address: RUE DE LA CENTRALE 32; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in ADAS FRITOROUTE SERVICE were not found.
The main activity of ADAS FRITOROUTE SERVICE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAS FRITOROUTE SERVICE is not available. You also can look at reviews of ADAS FRITOROUTE SERVICE, open positions, location of ADAS FRITOROUTE SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAS FRITOROUTE SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAS FRITOROUTE SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAS FRITOROUTE SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAS FRITOROUTE SERVICE, employees, financial statistics.